FG 750 Brannalarmanlegg



Kursarrangør: Com Con AS
Sted: Oslo
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 12.850

Vi tilbyr FG godkjent kurs innen automatiske brannalarmanlegg FG 750. Trenger du sertifisering eller re-sertifisering har vi kurset og kompetansen du trenger for å kunne bestå eksamen. Vi tilbyr også uavhengig rådgivning innen faget.

Kursinnhold:
Dette kurset går over 3 dager og er forberedende for eksamen. Kurset krever, om ikke annet er oppgitt, fysisk oppmøte på angitt lokasjon. Kurset skal gjøre deg i stand til å bestå eksamen.

Kurs hos oss:
Vi har som mål å gi deg som deltager en god opplevelse gjennom disse dagene. Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli både involvert og engasjert i temaene vi tar for oss når vi forbereder deg til eksamen innen FG 750. Du vil kunne kjenne igjen utfordringer fra din egen hverdag og kunne dra nytte av de praktiske løsninger vi kommer frem til sammen. Opplæringen er godkjent av FG og vil legge et godt grunnlag for å gå opp til eksamen innen faget og kunne bestå disse.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i FG 750 brannalarmanlegg

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer en utgave av vår nye håndbok ABA ABC. Deltagere på dette kurset vil få rabatt ved gjennomføring av eksamen og sertifisering hos DNV.

Vis flere tilsvarende kurs: