Excel for viderekommende - nettkurs



Kursarrangør: Excelakademiet.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang til kurset i 12 måneder
Pris: 3.990

Vi tilbyr nettbasert Excelkurs for viderekomne. Kurset som vil forenkle din arbeidsdag! Lær å analysere store datamengder, bruke Pivottabeller, lage Makroer og hvordan du skal bruke de 30 mest brukte Excelfunksjonene!

Innhold:
I løpet av kurset går jeg igjennom mer enn 40 praktiske oppgaver, som du kan laste ned og gjøre på egenhånd. På den måten får du kunnskapen inn i fingrene! Kurset er 100% nettbasert og du får tilgang til kursmaterialet med en gang! Du kan se videoene når du vil og så mange ganger du vil! 100-dagers fornøyd garanti! Er du ikke fornøyd innen 100 dager, får du pengene tilbake!

Du lærer blant annet:
Modul 1 - Praktiske funksjoner og rapportering:
• Her lærer du hvordan du skal bruke HVIS-funksjonen med mer enn 2 alternativer (for eksempel en karakterskala eller rangering fra 1 til 6). Du vil lære å bruke XOPPSLAG og FINN.RAD for å raskt finne relevant informasjon fra tabeller / medlemslister. Til slutt lærer du å lage enkle rapporter og forsider som oppsummerer de andre arkene i arbeidsdokumentet ditt.

Modul 2 - Analyse av data:
• Her lærer du hvordan du kan kombinere HVIS-funksjonen med SUMMER, ANTALL og GJENNOMSNITT. Deretter lærer du hvordan du enkelt kan bruke OG- og ELLER-funksjonene til å analysere betingelser.

Modul 3 - Analyse av store datamengder:
• Her lærer du å analysere store datamengder ved å bruke formler med mange kriterier. En typisk problemstilling du vil lære å løse er: Hvor mye solgte "Region vest" av "Produkt 1" under "Salgskampanje XYZ" i oktober?

Modul 4 - Pivottabeller:
• Her lærer du hvordan du kan lage og bruke Pivottabeller for å analysere (veldig!) store datamengder! Når du kan Pivottabeller vil du kunne trekke ut akkurat den informasjonen du ønsker, raskt!

Modul 5 - Oppsummering:
• I den siste modulen skal vi puste lettet ut og samle sammen kreftene. Nå har vi tøyd strikken langt nok! Her skal vi oppsummere det vi har lært med flere øvingsoppgaver og sørge for at kunnskapen setter seg i fingrene!

Rask support:
Spør spørsmål i kommentarfeltet eller send meg en mail, så svarer jeg som regel innen 30 minutter!

Ubegrenset antall avspillinger:
Se videoene så mange ganger du ønsker i 12 måneder!

Tilgang når du vil, hvor du vil:
Se videoene fra mobil, nettbrett eller PC/Mac, alt du trenger tilgang til internett!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker nettbasert Excelkurs

Nivå:
• Viderekommende nivå

Eksamen / sertifisering:
Når du er ferdig med kurset får du et kursbevis som du kan legge ved CV eller lignende

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Jeg tok først begynnerkurset. Selv om jeg kunne en del fra før, inneholdt kurset "tips og tricks" som jeg ikke var klar over. Jeg gikk videre til videregående-kurset som følger samme opplegg. Kombinasjonen av videoer og oppgaver er genial. Kan varmt anbefales.
- Philip Beck

Jeg har lært mer Excel i løpet av den siste uka enn jeg enn jeg har gjort hele livet ellers. Jeg er altså ingen storbruker av Excel, men dette var fantastisk nyttig og lærerikt. Og det takket være en meget dyktig lærer, som geleider deg gjennom i et behagelig tempo. :) Anbefales!
- Torbjørn Brandsgård

Meget fornøyd med viderekommende Excelkurset. Kursholderen lærer og forklarer ganske bra i sine videoer. Anbefaler dette kurset sterkt for de som ønsker å styrke sine Excelferdigheter.
- Ahsen Mohammad Qureshi

Veldig lærerik og nyttig kurs, bra forklart. Jeg er kjempe fornøyd og anbefaler det på det sterkeste!!! Tusen takk
- Viktoria Stanoeva