Enneagrammet - Bedriftsinternt



Sted: Vi kommer til din bedrift
          Buskerud, Drammen
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr enneagrammet for bedrifter. Enneagrammet er en beskrivelse av 9 ulike menneskelige grunnmønster og - verdier. Det er et internasjonalt anerkjent kommunikasjonsverktøy som blant annet Standford Universitet i California anvender i sine programmer innenfor ledelse og psykologi.

Enneagrammet er en personlighetsmodell som har vært mye brukt i USA siden 1970-tallet og som nå er på full fart inn i Europa. Enneagrammet beskriver oss mennesker meget presist i detalj både på det verbale- og nonverbale plan. Samtidig er det et konkret verktøy og lett å ta i bruk fra første time.Det er spennende, morsomt, personlig og jordnært.

Hva vil det gi bedriften vår:
Mangfoldighetsprinsippet er evnen til å anvende hverandres
ulikheter til felles fordel. Og hvordan gjør vi så det?

Ved å sette seg inn i Enneagrammet, som er det mest komplette verktøyet vi har i dag til å beskrive menneskelig atferd, vil vi lære om hvorfor vi reagerer som vi gjør. Vi lærer om 9 ulike måter å være motivert på. Hva som skal til for å øke motivasjonen til ansatte, kolleger og seg selv.

Når vi lærer om hverandres forskjelligheter, blir vi bedre på kommunikasjon, ledelse, samarbeid, salg og stresshåndtering. Men først og fremst gir Enneagrammet større innsikt. Med bedre innsikt kommer også økt respekt og forståelse for andres personlighet.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter