Eana kraniosakral utdanning - 1 år (4 moduler)



Kursarrangør: Vaajma Academy
Sted: Hordaland, Bergen
Hordaland
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Fredager kl 10:00 - 21:00
Lørdager og søndager kl 10:00 - 19:00
Varighet: 2 år
Pris: 24.000

Et studie i Eana Kraniosakral terapi hos Eana Academy gir deg ikke bare fantastiske redskaper til å kunne hjelpe andre mennesker på et dypt fundamentalt nivå. Men det er en arena hvor du kan få utvikle deg sammen med likesinnede i trygge og kjærlighetsfulle omgivelser.

Innhold og moduler:

Pensumbøker kun på engelsk:
Vi bruker bøkerne: "Heart of listening" Vol. 1 and 2 by Hugh Milne og "Craniosacral Chi Kung: Integrating Body and Emotion in the Cosmic Flow " av Mantak Chia and Joyce Thom.

Hvor mange studenter:
Max 22 studenter pr klasse for å sikre god oppfølging og kvalitet på undervining.

Praksis og øving
Det blir satt opp en øvingskvelder hvor studentene kan komme og praktisere og gå igjennom teknikker sammen. Etter 2. modul vil du ha verktøy nok til å starte å øve på klienter på privat basis. Ellers øver studenter i sitt eget tempo mellom modulene. Det anbefales å sette av noen timer hver uke til øving, studier og annen praksis. For å lykkes med og integrere teknikkene og bli en god terapeut, bør du øve teknikker i minst 12 sessions mellom hver samling på klienter privat.

Nettverk
Som elev hos Eana academy får du tilgang til et nettverk av studenter og erfarne terapeuter og healere, som støtter og heier på deg på veien.

Det opprettes en lukket facebook gruppe for studentkullet, hvor du kan dele faglig informasjon, dine erfaringer og prosesser med dine med studenter. Sammen er vi sterke!

Eksamen
Individuell eksamen når du er klar for det. Minimum 3 månder etter at du har fullført 8 moduler.

Eksamenskostnader er 2500,- og inkuderer en teoretisk "multiple choice" eksamen som du tar hjemme. Når du har bestått den teoretiske eksamen vil vi avtale en praktisk eksamen hvor du skal jobbe på en klient med lærer tilstede for vurdering av ditt faglige nivå.

For å få gå opp til eksamen må du ha mottatt minst 10 kraniosakral behandlnger utenfor studiesamlingene fra lærere eller en kraniosakral utøver godkjent av Eana academy. ( be om liste eller se liste på nettsiden ).

Du må også kunne dokumentere minumum 275 timer med egenstudie eller praksis på klienter. (dette gjelder alt fra, behandlnger du gir andre eller tid du setter av til å lese pensum og fordype deg i faget).

Må du ta eksamen:
Nei. Mange studenter tar utdanningen først og fremst for sin egen del. For å jobbe med seg, og for å erverve en dypere forståelse for seg selv og livet. Hvis du velger å bli med på reisen først og fremst for din egen del, så trenger du ikke å øve på klienter mellom samlingene.

Du trenger ikke å avgjøre om du skal bli terapeut eller ikke før under siste del av studiene. Mange opplever at kunnskapen og metodene de lærer underveis i studiene lett kan implimenteres inn i andre typer arbeid og i andre deler livet.

Hva om du går glipp av en modul:
Hvis du går glipp av en modul kan du ta den igjen senere, enten på studiestedet ditt ved neste annleding på ditt studiested eller andre steder hvor vi kjører utdanningen.

Diplom
Etter å ha fullført alle 1. året vil du motta et kursbevis for å ha fullført 1. året.
Etter å ha fullført alle 8. modulene vil du motta et kursbevis for å ha fullført studiene. Etter å ha fullført og bestått eksamen vil du få diplom som viser at du er godkjent kraniosakral behandler hos Eana Akademiet.

Kan jeg jobbe som godkjent terapeut etter eksamen:
Kraniosakral terapi har ingen offentlig godkjenning. Som student kan du søke om medlemskap enten hos Det norske healerforbundet eller hos Kraniosakral foreningen Norge. (under oppstart). Ønsker du å bli godkjent teraput i Brønøysund registeret og få moms fritak, må du i tillegg til å ha bestått eksamen hos Eana academy, ta VEKS kurs og Anatomi/fysologi/sykdomslære. Eana academy tilbyr ikke disse studiene. Men de kan taes som nettstudier hos feks Tunsberg medisinske skole (tunmed.no).