Dornmetoden - Ledd og ryggsøylebehandlingKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Oslo, Nordstrand
Oslo
Kursadresse: Oberst Rodes vei 66b, 1165 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:30 - 16:30
Varighet: 1 helg
Pris: 3.300
Neste kurs: 22.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs i Dornmetoden. Dornmetoden er en skånsom metode til korrigerer usymetri i kroppens skjelett. På vårt 2-dagers kurs lærer du alt du behøver å kunne for å praktisere Dornmetoden.

Litt om Dornmetoden:
Dornmetoden er en behandling til selvhjelp som benyttes til å korrigere feilstillinger i ryggraden og andre ledd. Dornmetoden ble utviklet for ca 30 år siden av tyskeren Dieter Dorn, og har blitt en hurtig voksende behandlingsmetode over hele verden. Metoden benyttes til å behandle nakke, rygg skulder og andre leddproblemer, samt at den hjelper til med å forbedre den allmenne kroppsholdningen og helsen.

Dornmetodens suksess skyldes dens enkelhet, unikhet og effektivitet:
Dornmetoden er en manuellterapi som på en skånsom, mykt og effektiv måte korrigerer feilstilte virvler og ledd Metoden benytter myke bevegelser og lette trykk til å korrigere feilstillinger i ledd og ryggrad. Den virker uten manipulasjon eller ´knekking”. Behandlingen starter alltid å korrigere eventuelle funksjonelle ulikheter i beinlengden, som (ifølge Dieter Dorn) de fleste av oss har.

Ulikheter i beinlengden fører til skjevheter i bekkenet, som igjen fører til skjevheter i ryggraden. Ryggraden som er en av våre mest sentrale deler i kroppen har koblinger til alle våre organ og kroppsfunksjoner. I følge dornmetoden anses koblingene å være både fysiske og psykiske. En blokkering av skiver i ryggraden kan føre til plager, smerter og sykdommer hvor som helst i kroppen.

Litt om kursholder:
Lars Steinar Haugen er heilpraktiker, homeopat og dornterapeut. Har arbeidet med Dornmetoden i over 10 år og har selv gått på flere kurser i metoden både i Tyskland og Norge. Leder av Norsk Heilpraktikerskole.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer både for terapeuter og privatpersoner

Kursmateriell:
På kurset får du utlevert et detaljert kurskompendium som du senere kan bruke som oppslagsverk.

Eksamen / sertifisering:
Kursavgiften inkluderer kursbevis