Commercial dans



Kursarrangør: Nesodden Ballettskole
Sted: Samfunnshuset på Tangen
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Kongleveien 2, 1450 Nesodden (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: 1.950

Commercial og Street er populære sjangre med mye energi. Timene består av teknikkøvelser og kombinasjoner. Elevene vil få jobbe med koordinasjon, kroppsbevissthet og musikalitet. Dette er morsomme timer med stor takhøyde og rom for lek og kreativitet.

Alle er velkommne uavhengig av erfaring eller nivå! Commercial er en dansestil som er en kombinasjon hentet av ulike stiler som hip hop, jazz og moderne. Det er en dansestil som har fokus på sterke uttrykk, energi og performance. Du kan se commercial stilen ofte i opptredener som du ser hos live artister, musikkvideoer, tiktok danser, tv, film og reklamer. Commercial stilen fokuserer på å bygge selvtillit, grunnleggende teknikk og performance teknikk.

Streetdans er en samlebetegnelse for flere forskjellige stiler som hiphop, breaking (break dance), house, locking, popping m.m. Timen inkluderer innstudering av grunnleggende trinn og foundations av de mest kjente streetdans-stilene og teknikk. Det er også deler med tøying, styrketrening, improvisasjon og koreografi. Musikken er variert, med alt fra liste-pop til mindre kjente låter.

Målgruppe for kurset:
Barn som ønsker å lære commercial dans