CSSLP - Certified Secure Software Lifecycle Professional - online



Kursarrangør: Experis ManpowerGroup
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 5 dager
Pris: 22.500

Vi tilbyr onlinekurs i Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP). CSSLP fokuserer på at utviklere, arkitekter og prosjektledere skal ha den nødvendige ekspertisen til å utvikle sikker software.

Innhold:
Dette skjer ved implementering av autentisering, autorisasjon, reviderbarhet og datasikring i alle stadier av et utviklingsprosjekt, fra design og helt frem til produksjonsoppstart. CSSLP kurset gir en informativ oversikt over hvilke hensyn som må tas og hvilke anbefalte praksiser, metoder, teknikker, teknologier og verktøy som er tilgjengelige for sikker applikasjonsutvikling. CSSLP er en fremtidsrettet sertifisering som dekker følgende kunnskapsdomener:

• Utvikling av prosesser for sikker utvikling
• Metoder for reduserte utviklingskostnader
• Metoder for reduserte sårbarheter
• Metoder for reduserte leveranseforsinkelser
• Metoder for reduksjon av teknisk gjeld

Instruktør: Stein Arve Jacobsen Møllerhaug

Vår instruktør Stein Arve Jacobsen Møllerhaug, Principal Advanced Knowledge Developement Manager hos Experis Ciber AS, er autorisert for å undervise (ISC)2 CISSP, CSSP, CSSLP og SSCP. Han er også Autorisert ISO 27001 Master Trainer (PECB), og har levert over 20 ISO 27001 kurs internasjonalt og over 80 CSSP kurs internasjonalt. Han har jobbet i IT-bransjen siden 1981 og er en av Norges mest erfarne kursinstruktører.

Målgruppe for kurset:
Kurset er rettet mot Software arkitekter / designere, utviklere, applikasjonssikkerhetseksperter, IT ledere, sikkerhets-administratorer, kvalitetstestere, software programerere, prosjektledere, software innkjøpsspesialister og penetrasjonstestere.

Kursspråk:
• Kurset blir holdt på engelsk

Kursmateriell:
For å spare miljøet vil kursmaterialet oversendes digitalt. Kursmateriale på papir kan oversendes på forespørsel dersom påmelding og betaling har funnet sted minimum 2 uker før kursstart.

Eksamen / sertifisering:
Eksamen er 3 timers skriftlig regulær eksamen på engelsk, ingen hjelpemidler tillatt, og tas når som helst på et hvilket som helst Pearson VUE-godkjent testsenter. Eksamensgebyr betales Pearson VUE direkte og er ikke inkludert i kursprisen.