CMAS dykkerkurs - grunnkurs



Kursarrangør: Drammen Dykkersenter AS
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Hans Kiærsgate. 4, 3041 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 2 helger og 4 ukedager
Pris: 4.500

Mange har drømt hele livet om og prøve å puste under vann. Skli stille og rolig avsted, vektløs i fiskenes verden. Ikke la det bli med drømmen, kom innom oss idag og meld deg på dykkerkurs! Vi arrangerer kurs året rundt.

Og passer det best for deg å ta et kurs om vinteren, så ikke la deg skremme av litt snø og kulde, med skikkelig utstyr er dykking om vinteren bare moro og dessuten er det som regel på denne årstida at sikten er på sitt aller beste.

Som regel vil et grunnkurs gå over en to ukers periode. På tirsdag og torsdag fra 18.00-21.30 har vi teori og dykkingen blir gjort på lørdag og søndag. Bestått kurs krever minst 75% oppmøte på teori, og beståtte mestringskrav i basseng/sjø samt teorieksamen.

En legesjekk er også påkrevet før vi går i gang med dykkingen, vanligvis får vi en lege til å komme innom på en av kurskveldene. Legesjekk er ikke inkludert i kursprisen.

Kursmateriell:
Maske, snorkel og svømmeføtter, ofte forkortet til ABC-utstyr må eleven holde selv. Kursdeltakere får utstyrsrabatt på 15% mens kurset pågår. Dette gjelder på alt bortsett fra våre pakketilbud og nedsatte varer, som du sikkert vil finne er svært gunstig priset fra før!

Vis flere tilsvarende kurs: