Buffer samlivskurs



Sted: Bekkestuapsykologen
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Nadderudveien 6 a, 1357 Bekkestua (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 10:00 -17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 8.900 pr par

Bekkestuapsykologen har glede av og nok en gang arrangere bufferkurs, et samlivs kurs som vi virkelig har gode erfaringer med. Kurset holdes over en helg, Vi har fått svært gode tilbakemeldinger på tidligere kurs og gleder oss veldig til en ny samling. Velkommen!

Vi tar i mot nye og gamle klienter via videokonferanse.

Fra 20. april møter vi friske klienter på kontoret. Vi overholder strenge hygienetiltakene. Vel møtt!


Innhold:
Bufferkurset er utviklet spesielt med tanke på de utfordringene par opplever over tid i et parforhold. Kurset legger derfor vekt på å formidle forskningsbasert kunnskap om hvordan vi kan håndtere følelser, konfliktmønstre og de personlighetsforskjellene som viser seg tydeligere over tid.

Bufferkursene henvender seg til par som har vært sammen en stund, og som har kommet så langt i sitt parforhold at de har opplevd at den samme uenigheten, diskusjonen eller konflikten gjentar seg gang på gang, og kanskje den synes fastlåst. Gjennom bufferkurset får deltakerne mulighet til å se de gjentatte konfliktene fra et annet perspektiv, og de får kjennskap til hvordan det er mulig å komme ut av fastlåstheten.

Fokuset på gjentatte konflikter er valgt både fordi det viser seg å være mye større risiko for samlivsbrudd hvis man ikke finner gode måter å leve med disse på, og fordi de forskjellene som bidrar til gjentatte konflikter vil kunne være en kilde til større intimitet og dypere vennskap, hvis paret lærer å utforske dem på en ikke-dømmende måte. Da blir ikke partneren en motstander lenger, men en alliert i kampen mot konflikten. En ekstra bonus er at den økte innsikten i hverandres livsverdener skaper samhørighet og mening - og ofte gir en ny gnist i forholdet også.

Kurset holdes av psykologene Eline Balsnæs og Elisabeth Gislerud. Begrenset antall plasser. Maks fem par får plass på dette kurset.