Bronsemerkekurs



Kursarrangør: Canis avd Østfold
Sted: CANIS Hundeskole avdeling Østfold
          Østfold, Moss
Kursadresse: Nesveien 320, Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 6 kvelder
Pris: 3000

Har du vært på valpe kurs i tillegg til at du har trent på litt grunnleggende hverdagslydighet, da kjenner du kanskje på at det hadde vært gøy å komme videre i treningen av hunden din. Kanskje har du som mål å gjennomføre Bronsemerkeprøven? Da er dette kurset for deg.

CANIS Hundeskole holder kurs i det som ofte kalles klassisk lydighet eller «LP», som er en forkortelse for lydighetsprøver. Innen denne grenen av hundesporten arrangeres det regelmessig lydighetsstevner i regi av NKK, der du kan konkurrere i fire klasser fra D til A, med økende vanskelighetsgrad. Du må ikke ha bestått Bronsemerkeprøven for å kunne starte i lydighetskonkurranser, men mange synes innlæringen av disse øvelsene gir et godt grunnlag for å kunne konkurrere.
Men uansett om du ønsker å konkurrere eller ikke, gir øvelsene i dette kurset et godt grunnlag for alt videre arbeid du ønsker å gjøre med hunden din.
I løpet av seks uker har vi fullt fokus på øvelsene som inngår i Bronsemerkeprøven. Vårt mål er at du skal ha det gøy med hunden din når du trener – og når dere har det gøy sammen og lykkes, bidrar det til å styrke samarbeidet mellom dere. Treningen vil også bidra til at du blir en bedre hundetrener.

I dette kurset forsøker vi å tilpasse innhold og vanskelighetsgrad til den enkeltes ferdigheter og nivå. Litt avhengig av hvor langt du har kommet i treningen og hvor mye du har trent tidligere, vil du kunne gå opp til Bronsemerkeprøven etter endt kurs.

På våre kurs bruker vi kun positive treningsmetoder, som er basert på nyere forskning for trening av hund. I tillegg til å trene på nye ferdigheter, er det lagt inn teori i løpet av hver kurskveld. Teoridelen holdes innendørs/under tak. Dere får hjemmelekser, som følges opp neste kurskveld. Dette vil bidra til at dere får best mulig utbytte av kurset.

Datoer: 18.4, 25.4, 2.5, 16.5, 23.5 og 30.5.24
Tidspunkt: 18-19.30

Kursholder:
Dr. Karin Mohn Engebretsen, PhD, MSc, BSc
Hundeterapeut og canis-instruktør, nkk instruktør trinn 1- og trinn 2-bruks og tidligere hundefører i norske redningshunder.
Utdannet atferds-konsulent ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU).

Påmelding er økonomisk bindende. Se mer om kjøpsbetingelser her: https://www.canis-ostfold.no/kjopsbetingelser/