Brettseilerkurs - litt øvet nivå (80-tall refresh)



Kursarrangør: Learn2windsurf
Sted: Sollerudstranden
          Akershus, Bærum / Sandvika
Kursadresse: Drammensveien 282, 0283 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Kl 17:30 - 20:30
Varighet: 3 timer
Pris: 1.900
Neste kurs: 13.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr brettseilerkurs på litt øvet nivå (80-tall refresh). Lærte du brettseiling på 80-tallet, men føler deg "litt rusten". Målsettingen med kurset er å lære å bli en bedre brettseiler i moderate vindforhold.

Innhold:
På dette kurset er det fokus på det helt grunnleggende i vindsurfing. Vi går i fellesskap gjennom det som er det viktigste og vi viser deg hvordan du utfører dette. Under øvingene vil du få en-til-en tilbakemelding.

Program:
• Trim og preparering av utstyr, samt skifte til våtdrakt
• Teori med fokus på teknikk på de viktigste manøvre
• Noe øving på land Instruksjon og veiledning på vannet
• Øve på sjøen
• Instruktøren er i området, seiler innom alle, gir alle tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver underveis

Antallet deltagere:
Maksantallet på hver kursgruppe er 7 deltagere. Minimumantallet er 4 deltagere. I de få tilfellene der det kun er 1 - 2 deltagere må vi finne et nytt kurs til deg og dersom det er tre påmeldte blir det 2 timers kurs. I sistnevnte tilfelle vil vi forsikre om at det vil bli et fullverdig kursutbytte ettersom oppfølgingen er tettere.

Skader:
Learn2Windsurf står ikke ansvarlig for eventuelle skader som oppstår på kursene.

Målgruppe for kurset:
Litt øvet kurset er for deg som allerede er i gang, men som ikke nødvendigvis har knukket koden. Eller at du en gang kunne brettseile, men ikke er like trygg i dag. Målet med kurset er å gjøre deg til en bedre brettseiler i moderate vindforhold.

Nivå: litt øvet nivå

Kursmateriell:
Learn2Windsurf stiller med alt utstyr, men ta gjerne med egen drakt da våre drakter har rikelig med størrelser, men ikke syv drakter av hver eneste størrelse. Dette tar du med selv: Håndklede, skift og et par joggesko som tåler vann (evt neoprensko).