Bli hud-, fot- og spaterapeut - godkjent av lånekassenKursarrangør: Hud og Spa Akademiet AS
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Kjøpmannsgata 34, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 1 år
Pris: 108.000

Denne utdanningen er ledende innen hud og spa bransjen og hudpleiebransjen, og hud og spa terapeuter fra vår skole etterspørres av klinikkeiere og spa. Våre elever tilbys jobb før utdanningen er avsluttet.

Etterspørselen etter spa/massasjeterapeuter som samtidig er hudterapeuter/hudpleiere og fotpleiere er enorm. De fleste av våre elever får jobbtilbud lenge før endt utdanning og avsluttende eksamen. De er etterspurt både til spaanlegg og klinikker både i Norge og internasjonalt. De har unike fordeler fordi de har lært 3 unike yrker under 1 års utdanning. Velg vår utdanning så blir du hudterapeut/hudpleier – fotpleier – spa/massasjeterapeut på kun 1 år!

Vår læreplan tilfredsstiller norske og internasjonale krav for medlemsskap både i Norske Kosmetologer og Hudterapeuters Forbund (NKHF), og den internasjonale hudpleieorganisasjonen Comitè Internationale d`Esthetique et de Cosmetologie (CIDESCO). Vi tilbyr som den eneste skole i Norge, en unik utdanning som inkluderer 3 yrker i samme skoleår: som Cidesco sertifisert hudterapeut/hudpleier, fotpleier og spa/massasjeterapeut.

Søknadskrav:
Minst 18 år med god allmennutdanning. Du må beherske norsk, og være villig til å satse seriøst på din utdanning. Søkere med følgende bakgrunn vil prioriteres: videregående skole, naturvitenskap, helse og omsorg, estetikk eller nærliggende fag som frisør, massør, helsepleie eller lignende.

Uttalelser

Det viktigste for meg var å få en utdanning som kunne virkeliggjøre min drøm om å arbeide i utlandet, og spesielt innen cruisefart. Når jeg under utdanningen søkte til Steiner Group for jobb i Caribbean kjente de godt til Hud og Spa Akademiet, og visste at skolen holdt et høyt internasjonalt nivå. Vi var to blant 30 søkere som ble valgt ut til å arbeide som Hud og Spa Terapeuter på Royal Caribeans mest eksklusive cruiseskip, og jeg hadde en fantastisk tid ombord.
– Liv Marie Valseth

Vi hadde et fantastisk skoleår med kjempedyktige lærere, og jeg startet eget spa, Anita’s Dagspa rett etter endt utdanning. Jeg var elev i det første kullet ved Hud og Spa Akademiet, og det var først når jeg traff terapeuter fra andre skoler at jeg virkelig forstod at vi hadde lært mest.
- Anita Vårvik

Utdanningen ved Hud og Spa Akademiet gjorde meg vel forberedt til å starte i stillingen, hvor den unike spa-delen av utdanningen har vært svært nyttig med mye god praksis. Jeg er Spa Manager ved ærverdige Britannia Spa og Velvære i Trondheim, hvor jeg har vært sjef siden oppstart. Elever fra Hud og Spa Akademiet er svært ettertraktet i hud- og spabransjen, fordi skolen har opprettholdt et svært høyt internasjonalt nivå.
- Ragnhild Eilen Dragsjø