Bli en nøkkelspiller i rusforebyggingSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når som helst
Pris: 895

Rusmisbruk i arbeidslivet er en utfordring som strekker seg langt utover den enkelte ansatte, og berører alt fra ledelsens beslutningsprosesser til arbeidsplassens generelle sikkerhet og velvære. Denne komplekse problemstillingen krever en proaktiv og informert tilnærming for å beskytte arbeidstaker

Rusmisbruk på arbeidsplassen er en utfordring som kan ha alvorlige konsekvenser for både ledelse, sikkerhet, og arbeidsmiljø. Med vårt banebrytende, rusforebyggende kurs, får du muligheten til å stå i frontlinjen for å skape en tryggere og mer effektiv arbeidsplass. Dette kurset er designet for å gi deg kunnskapen og verktøyene du trenger for å forebygge rusmisbruk, øke sikkerheten, og bidra til et sunnere arbeidsmiljø.

Gjennom nettbasert undervisning får du tilgang til 11 dyptgående leksjoner, komplett med en egen medlemsportal for en helhetlig læringsopplevelse. Kurset avsluttes med en prøve, og ved bestått eksamen mottar du et kursbevis som anerkjennelse for din nye kompetanse.

Dette kurset er resultatet av 15 års profesjonell innsats innen rusforebyggende arbeid for både bedrifter og privatpersoner, utviklet av en av Norges ledende eksperter på rusfeltet. Det er en unik mulighet til å utvikle ferdigheter som ikke bare kan forandre arbeidsplassen din, men også potensielt redde liv.

Ved å delta, blir du en del av løsningen på et voksende problem i mange bedrifter. Du vil lære hvordan du kan identifisere tegn på rusmisbruk tidlig, og hvordan du kan støtte ansatte med å få den hjelpen de trenger før problemene eskalerer.

Ikke gå glipp av sjansen til å gjøre en forskjell. Besøk vår nettside for å lære mer om hvordan du kan bidra til å skape en sikrere og mer inkluderende arbeidsplass.

Utforsk kurset og meld deg på her.

Gjør arbeidsplassen din til et tryggere sted – for alle.