Biologi 1 - privatist



Kursarrangør: Sonans Utdanning
Sted: Sonans Hamar
          Hedmark, Hamar
Kursadresse: Grønnegata 52, 2317 Hamar (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 6 måneder
Pris: 12.900

Vi tilbyr kurs i biologi 1 som privatist. Skal du studere medisin eller odontologi, bør du ha biologi 1. Eller du kan ta det fordi det er gøy og fordi du får realfagspoeng. Biologi 1 er både spennende og nyttig i hverdagen. Og på ett semester er du klar til å avlegge privatisteksamen i biologi 1.

Kursinnhold:
Du lærer om hvordan livet på jorda fungerer, alt fra de ulike typene enkeltceller og utfordringene de har, til fysiologi, anatomi, evolusjon og biologisk mangfold. Du får lære om det biologiske artsbegrepet. Hva truer det biologiske mangfoldet, og hvorfor er det så viktig å verne om det? Videre skal du lære om cellen - livets minste funksjonelle enhet. Du lærer blant annet om hvorfor cellene forklarer variasjonene i naturen, og du blir kjent med begreper som vev, organer, organsystem og organismer. Du lærer også om hvordan menneskekroppen har utviklet strukturer og mekanismer for å takle varierende forhold.

Slik er undervisningen:
Du kan få muntlig prøveeksamen i biologi 1, slik at du er skikkelig godt forberedt til situasjonen på selve eksamensdagen. Du får også bruke nettkurset i faget, i tillegg til ordinær undervisning. Husk å delta på gratis kurs i studieteknikk og eksamensmestring!

Nyttig å vite om biologi 1:
• Biologi 1 gir deg 0,5 realfagspoeng.
• Eksamen i biologi 1 er muntlig-praktisk
• Du kan ta labkurs på Sonans

Lånekassestøtte:
Faget tilsvarer 17% studiebelastning hvis du velger helårskurs. Velger du halvårskurs vil dette faget beregnes som 33% studiebelastning.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i biologi 1 som privatist

Eksamen / sertifisering:
Eksamen i biologi 1 er muntlig-praktisk

Vis flere tilsvarende kurs: