Barnedans 4 - 5 år med foreldreKursarrangør: Salsademika
Sted: Salsademika
          Troms, Tromsø
Kursadresse: Søndre Tollbodsgate 7 (2. etasje), 9006 Tromsø (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Event / Arrangement
Undervisningstid: Tirsdager fra kl 18:00
Varighet: 4 uker
Pris: 850

Dans deg glad. Dette er et kurstilbud for barn fra 4-5 år sammen med foreldre. Barnedans på Salsademika danseskole handler om kreativitet og glede. Her har vi med mamma/pappa eller en annen voksen ledsager ( maks. 1 forelder eller voksen per barn).

Undervisningen er preget av lek og moro. Barna får en forsiktig introduksjon til ulike dansesjangre. På undervisning bruker vi diverse type musikk som stimulere kreativitet og danseglede. Barna danser til barnemusikk, latin mix, pop, hip-hop m.m. Kurset er tilpasset de små, og de voksne vil garantert henge med.


Kursopplegg
Kursnavn: Barnedans 4-5 år med foreldre.
(Maks. 1 forelder eller voksen per barn).
Oppstart: tirsdag 1. mars 2022 (Påmeldingsfrist: 23. feb. 2022).
Undervisningstid: tirsdager kl. 17:50-18:35 (Ikke kurs i vinterferien).
Kursvarighet: 4 uker.
Instruktør: Miguel Ramirez.
Kursavgift: 850kr per barn.

Klær og sko
Generelt kan dere komme som dere selv vil på dansekurs. Men vi anbefaler helt vanlige, behagelige klær og innesko, som gir god bevegelsesfrihet. Alle bør ha på seg rent tøy og rene innesko som ikke legger merke på gulvet. Man kan også danse i sokker.

Drikke
Vi anbefaler å ha med en drikkeflaske barna kan drikke av når vi har drikke/toalettpauser. Pauser kun når instruktør sier ifra.

Påmelding / betaling:
Du er påmeldt nå du har fyll ut, sendt påmeldingsskjema og betalt kursavgiften innen påmeldingsfristen. Påmeldingskjema finner du på vår påmeldingsside. Påmeldingskjema finner du her på lenken nedenfor:

https://salsademika.com/pamelding/

Kursavgiften betales til Salsademikas bankkonto 47501883960 eller Vipses til Vips nummer 550001. Betalinger via bankkonto merkes med deltakernavn og kursnavn.


Barnedans danner basis for de fleste dansetekniske danseformene som barna kan gå på når de blir større f. eks. Hiphop Salsa, Jatin, Jazz og klassisk Ballett. Instruktørene i barnedans bruker mange ulike musikkformer som stimulerer barnas kreativitet og fantasi, og ikke minst ivareta deres danseglede. Timene i barnedans blir lagt opp ut etter alder fra 4 til 12 år og deles inn i barnedans 4-5 år, barnedans 6-7 år, Street Dance 8-12 år og Street Dance ungdom/voksne. Barnedans hos Salsademika danseskole vil utvikle:

• Koordinasjon
• Kroppsbevissthet
• Dynamikk
• Rom forståelse
• Konsentrasjonsevnen
• Rytme
• Selvtilliten vil stiger i takt med økt kreativitet.

Kurssted: Søndre Tollbodgate 7, 9006 Tromsø, 2. etasje. (med inngang fra nr. 9) i Tromsø sentrum.
Arrangør: Salsademika danseskole
Nettsider: https://salsademika.com
E-post: information () salsademika.no
Kontakt: mobil: +47 99160794

Følg oss på sosiale medier:
https://www.facebook.com/salsademika
https://www.instagram.com/salsademika