Bandkurs for 15 -25 år



Kursarrangør: AKKS
Sted: Samsen Kulturhus
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Vesterveien 2, 4613 Kristiansand S (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld i uken over 12 uker
Pris: fra 3.000

Vi tilbyr bandkurs. Kurset gir deg en sjans til å oppleve hvordan det er å spille ditt instrument sammen med andre! Lage egne sanger, eget uttrykk, jobbe frem live show og spille konserter.

Innhold:
Kurset skal utvikle og utvide kursdeltagernes musikkforståelse og samarbeidsevne for å skape et samspill som gir uttrykk for bandmedlemmenes samlede kreativitet. Kurset tar for seg samarbeid, idèskapning, instrumentkunnskap, sangkunnskap, mestring og spilleglede. Alle bandene ledes av en erfaren og spennende lokal musiker.

Kurset består av 90 minutter øving i uken i 8 uker, med lærer. I tillegg skal hvert samspillband ha min. fire øvinger utenom, dag og tid avtales internt i bandet. Den siste øvingen blir det sceneworkshop i øvingslokalet på Metropolis og lydprøve på scenen før konsert samme kveld. Deltakerne tilbys gratis øvingstid for egenøving i AKKS Stavanger sine lokaler så lenge de går på kurset og så langt kapasiteten rekker. Kursene følger skoleruten i Stavanger.

Priser våren 2024:
kr. 3 000 Kursavgift: Under 26 år / student AKKS-medlem 2024
kr. 3 050 Kursavgift Under 26 år / student inkl. medlemskap i AKKS 2024
kr. 5 000 Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker bandkurs

Redusert pris:
Vi har også mulighet til å gi svært redusert kurspris til ungdom under 26 år som er økonomisk presset. Send oss en e-post for detaljer om dette tilbudet. Dette tilbudet er støttet av Stavanger Kommune.

Studentpris:
Studentpris gjelder for studenter ved universitet eller videregående skoler. Studentbevis og gyldig medlemskap i AKKS for inneværende år må kunne fremvises.

Medlemskap:
Alle våre medlemmer får redusert pris på våre kurs, konserter og øvingslokaler, samt flere medlemsfordeler.