Autodesk Inventor Simulation - nettkursKursarrangør: NTI AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Nettkurs og nettstudie
Varighet: 2 dager
Pris: 9250

Vi tilbyr kurs i Autodesk Inventor Simulation. Målsettingen er at kursdeltagerne etter endt kurs skal kunne analysere mekanisk design ved simulering av driften til mekaniske og motoriserte konstruksjoner.

Her er et utvalg av temaene du vil lære på kurset:

Opprettelse av forbindelser og bevegelsesmønstre
Statiske og dynamiske kraftpåvirkninger
Gjennomgang av animasjonsdelen
Tolkning og avlesing av beregningsresultater
Eksport av statiske uttrykk til FEA

Vi går gjennom grunnleggende funksjonalitet i styrkeberegningsmodulen. Vi bruker lineær spenningsanalyse for å utnytte mulighetene i inventor til å gjøre styrkeberegninger, deformasjonsanalyser med mer.

Dette kurset er en god intro til styrkeberegning, og videre forløp etter dette kurset kan være mer avansert analyse med Nastran In-CAD (Nastran Inventor)

Kurset dekker de grunnleggende prinsippene og anbefalt arbeidsflyt for å sette opp dynamiske simuleringer og spenningsanalyse ved hjelp av Autodesk Inventor Professional. Praktiske oppgaver og øvelser fra industridesign gjennomgås.

Kursdeltaker skal etter endt kurs kunne analyserer mekanisk design ved simulering av driften til mekaniske og motoriserte konstruksjoner. De skal også vite hvordan man overfører informasjon om krefter til moduler for spenningsanalyse og beregne spenninger der.