Akvarellmaling | ViderekomneKursarrangør: Liv Halvorsen Kunstkurs
Sted: Fine lokaler på Teisen, Prost Hallings vei 1. Nær offentlig kommunikasjon og mulighet for parkering.
          Oslo
Kursadresse: Prost Hallings vei 1, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18-21
Varighet: 10 uker
Pris: 3650
Neste kurs: 22.09.2020 | Vis alle kursdatoer

Viderekomne går i lag med nybegynnere til felles berikelse. Jeg passer på at alle får utfordringer på sitt nivå. Vi jobber med de faglige enkeltheter som skaper et maleri og jobber i lag til felles berikelse. Se hjemmesiden, livhalvorsen.no, link til høyre på siden her, for mer info

Alle kan male!
Jeg har holdt kurs i 21 fantastisk år, så det kan jeg si med ettertrykk. Kurset går over 10 ganger fordi jeg har funnet det som en godlengde. Mange er borte en eller to ganger. Da snakker vi sammen så deltaker får del i viktig info.

Akvarell er en spennende teknikk. Den har et så vidt uttrykk. Hver enkelt kan finne en måte som passer for dem. Akvarell er enkel i den forstand at den ikke har plagsomme lukter av løsemiddel, kan jobbes med hvor som helst og utstyret er lett og mobilt. Og det er populært å male akvarell! Sannelig mye som skjer i Skandinavia på den fronten.

Det å male er en flott opplevelse. Særlig i en hyggelig gruppe. Det krever noe og det beriker masse. Man oppdager verden på nytt… eller på en ny måte. Ikke bare hver gang man maler men også i måten man ser på den på i det daglige. Et nytt blikk.

På kurset går vi igjennom de temaer som berører det å lage bilde: Farger, pigment, teknikk, skisse, komposisjon, materiallære, å se osv. Fordi landskapsmaleri er så spennende maler vi mest det, da hovedsaklig etter foto. Det gir oss stor bredde i motiv. Også interiør og mennesker og stilleben´sniker´ seg inn noen ganger. Oppgavene er tilpasset de forskjellige nivå. Gruppene har passe størrelse, ikke for små og ikke for store.

Kurset er lagt opp slik at jeg presenterer en oppgave på kursdagen, snakker litt om teorien bak det vi skal lære eller fordype oss i. Etter det går jeg rundt å ser hva jeg kan bidra med til den enkelte og tar imot spørsmål. Jeg legger vekt på å se den enkelte.

Jeg holder også kurs på dagtid.

Målgruppe for kurset

voksne som vil male akvarell, hovedsaklig landskap men også andre motiv

Kursmateriell

utfyllende materialinformasjon sender jeg ut ved påmelding

Uttalelser

Hos Liv...
har jeg funnet tilbake til malegleden etter mange års "tørke".... Hun har klart å åpne noen "dører" som lenge har vært lukket! Med sitt lune vesen og store kunnskaper, både menneskekunnskap og malemessig, får hun frem det beste i oss!

Hei!
Takk for fint kurs!
Spesielt liker jeg at du legger vekt på at vi skal bli kjent med motivet ved å tegne først. Denne høsten har det også vært givende å lære mer om komposisjon og at vi bruker mye tid på "fri- maling", det tror jeg for mitt vedkommende er viktig for å bli friere og mindre detaljfokusert i malingen.
-Hjertelig hilsen Kirsten


Hei, jeg heter Lisbet og er elev av Liv Halvorsen, og har vært det i noen år nå.
Jeg vil gjerne si noen ord om henne som lærer i akvarellmaling.
Hun er veldig inspirerende, og ser potensialet i alle.
På vårt kurs er det stort sett de samme som har gått sammen i mange år.
Vi lærer noe nytt hele tiden, og alle får lov til å utvikle seg i sin retning, det er ikke noe press bare oppløftende tilbakemeldinger hele tiden.
Det er ikke det at hun ikke sier fra og rettleder, men det er jo bare positivt.
Jeg vil absolutt anbefale hennes kurs hvis du har lyst til å begynne å male.
- Hilsen fra en meget fornøyd elev!

flere uttalelser fra deltakere på de andre sidene til Liv Halvorsen