Skriv inn hva du ønsker å lære eller hvor du ønsker kurs for å få opp forslag
Begrens på sted
Vis alle steder (673)
Nettkurs og nettstudier (14)
Oppland (3)
   Gjøvik (2)
   Gran (1)
   Dovre
   Etnedal
   Gausdal
   Jevnaker
   Lesja
   Lillehammer
   Lom
   » Se alle kommuner
Begrens på kategori
Vis alle kategorier
Førerkort og andre sertifikater
Maritime kurs (3)
    Båtførerprøven (2)
    VHF og radiokommunikasjon (1)
Truckførerkurs og anleggsmaskiner...
Lift og krankurs (7)
Fly og helikopter (4)
Førerkort motorsykkel og moped (3...
Førerkort bil (3)
Førerkort tyngre kjøretøy (3)

Maritime kurs i Oppland

I kategorien maritime kurs finner du båt og seilkurs både for fritidsbåteiere og profesjonelle. I og med at mange nordmenn ferdes på sjøen, har det blitt mer fokus på sikkerhet. Med et kurs i fritidsbåtskippersertifikat får du de ferdighetene du trenger for å ferdes trygt på vannet. Det er også viktig å ha kunnskap om samband og navigering, noe du vil lære hvis du tar kurs i VHF-radio og GPS navigasjon. De som foretrekker seilbåt finner mange forskjellige seilkurs. Vi har også profesjonelle kurs for kystskippersertifikat / dekksoffiser klasse 5. Vi gjør oppmerksom på at du finner sikkerhetskurs i kategorien HMS, sikkerhet og førstehjelpskurs.
Maritim Kompetanse
Maritim Kompetanse
Vårt intensivkurs i båtførerprøven holdes i de fleste norske byer. Ingen forkunnskap er nødvendig. EKSAMENSGARANTI!!!Du betaler bare dersom du består!! Se mer om kurset og vår kursoversikt ved å trykke på logoen til høyre.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Gjøvik 8 time  2.200 Les mer 
Hele landet  På forespørsel 2.200 Les mer 
Dette kurset gir deg grunnleggende opplæringi nød- og sikkerhetsprosedyrer til sjøs.Du vil lære både hvordan sende og motta nødmeldinger, og hvordan du skal kommunisere på best mulig måte dersom en nødssituasjon oppstår.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Gjøvik    Les mer 
Hele landet 8 timer På forespørsel 3200 Les mer 
 
FagSenteret
FagSenteret
Regjeringen har bestemt å innføre obligatorisk båtførerbevis for fritidsbåter fra 1.mai 2010. Krav et gjelder båtførere som er født etter 1. januar 1980 og vil føre båt som er over 8 meter lang eller båt med motorkraft større enn 25 hk (hestekrefter).
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Gran   1.850 Les mer 
 
Waypoint Maritime
Waypoint Maritime
Dersom dere er flere personer i et firma, en organisasjon, skole, grendalag, forening eller lignende så kan dere arrangere båtførerkurs og VHF-kurs hos dere for en rimeligere sum. Vi sparer penger på at kurset holdes i deres lokaler, så derfor foreligger det en rabatt per elev.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel Avtales Les mer 
Vi tilbyr båtførerprøven for bedrifter. Vi tar med oss alt utstyr til bedriften din. Dette inkluderer alt fra projektor, tavle til pc´er for å avlegge prøven. Ingen av kursdeltakerne trenger å ta med seg noe.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel Avtales Les mer 
 
eMarin
eMarin
Kurset inkluderer komplett båtførerkurs som lærer deg alt du trenger for å kunne ta båtførerprøven. Følg de korte og pedagogiske videoene til Christian Løken, en erfaren sjømann og kursholder for Norges største leverandør av båtførerkurs. Se kurset i sofaen på mobil, nettbrett eller PC.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel 990 Les mer 
 
Vestfold Maritim
Vestfold Maritim
Kombiner ferie og seiling i vårt 5 dagers kurs for nybegynnere og viderekomne. Med utgangspunkt i Melsomvik i Vestfold seiler vi i Oslofjorden, nedover Svenskekysten og Sørlandet avhengig av vær og vind.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 4-5 dager På forespørsel 5 400 Les mer 
Kombiner helge-utflukt og seiling i vårt seilkurs for nybegynnere og viderekomne. Med utgangspunkt i Melsomvik i Vestfold seiler vi i Oslofjorden, nedover Svenskekysten og Sørlandet avhengig av vær og vind.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 2 dager På forespørsel 4 500 Les mer 
 
Learnit24
Learnit24
Vårt kurs er best i test! Har vunnet alle tester (5 i VG, 5 i Båtmagasinet osv) og er markedsleder. Du kan lese en av testene lenger ned i denne kursomtalen.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium 25 timer På forespørsel 1.480 Les mer 
 
Marine Associates
Marine Associates
Et påbygg til ICC fra vanlig båtførerbevis. Denne delen inkluderer en omfattende praktisk "kjøreprøve"
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 1 dag På forespørsel  Les mer 
Som et tilleggskurs til BÅTFØRERKURSET, tilbyr vi KJØRETIMER PÅ SJØEN med din egen båt. Du betaler kr 650,- per time. Minimum antall timer = 6 skoletimer
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel 650 Les mer 
Intensivkurs i båtførerprøven arrangeres hvor som helst i landet i bedriftens egne lokaler. Kurslederne er også lærere ved maritim fagskole og godkjente sensorer av Sjøfartsdirektoratet. N.B. spør oss om råd for å søke om statlig støtte for å avholde båtførerkurs for bedriftsklubber/ båtforeninge
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 2 dager På forespørsel  Les mer 
Intensivkurs i båtførerprøven arrangeres hvor som helst i landet i båtførerforeningenes egne lokaler. Kurslederne er også godkjente sensorer av Sjøfartsdirektoratet. N.B. spør oss om råd for å søke om statlig støtte for å avholde båtførerkurs!
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium 2 dager (24 undervisnings... På forespørsel  Les mer 
 
AOF Norge
AOF Norge
Alle som er født etter 1980 og som skal føre båt som er lengre enn 8m eller har motor større enn 25HK må fra 1.mai 2010 ha Båtførerbeviset. Alle andre må ha kompetanse tilsvarende Båtførerbevis.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel 1.190 Les mer 
 
OilComp AS
OilComp AS
Etter fullført kurs skal deltakerne ha kompetanse for å gå opp til sertifiseringsprøve i VHF. Kurset gjennomføres som selvstudie med eksamen hos myndighet etter avtale. Eksamensavgift betales ved gjennomføring.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel 1.600 Les mer 
  |  1 2 3   |  Neste side >>

Artikler om Maritime kurs© Agentgruppen AS - Orgnr 984 246 595 MVA - Fekjan 13, 1394 Nesbru - Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.