Skriv inn hva du ønsker å lære eller hvor du ønsker kurs for å få opp forslag
Begrens på sted
Vis alle steder (674)
Nettkurs og nettstudier (14)
Oppland (3)
   Gjøvik (2)
   Gran (1)
   Dovre
   Etnedal
   Gausdal
   Jevnaker
   Lesja
   Lillehammer
   Lom
   » Se alle kommuner
Begrens på kategori
Vis alle kategorier
Førerkort og andre sertifikater
Maritime kurs (3)
    Båtførerprøven (2)
    VHF og radiokommunikasjon (1)
Truckførerkurs og anleggsmaskiner...
Lift og krankurs (11)
Førerkort tyngre kjøretøy (10)
Fly og helikopter (4)
Førerkort bil (4)
Førerkort motorsykkel og moped (3...
Andre førerkort (2)

Maritime kurs i Oppland

I kategorien maritime kurs finner du båt og seilkurs både for fritidsbåteiere og profesjonelle. I og med at mange nordmenn ferdes på sjøen, har det blitt mer fokus på sikkerhet. Med et kurs i fritidsbåtskippersertifikat får du de ferdighetene du trenger for å ferdes trygt på vannet. Det er også viktig å ha kunnskap om samband og navigering, noe du vil lære hvis du tar kurs i VHF-radio og GPS navigasjon. De som foretrekker seilbåt finner mange forskjellige seilkurs. Vi har også profesjonelle kurs for kystskippersertifikat / dekksoffiser klasse 5. Vi gjør oppmerksom på at du finner sikkerhetskurs i kategorien HMS, sikkerhet og førstehjelpskurs.
Maritim Kompetanse
Maritim Kompetanse
Vi tilbyr 1-dags intensivkurs til båtførerprøven. Båtførerprøven er obligatorisk for alle født etter 1979 som skal føre båt som er lengre enn 8 meter eller båter med mer enn 25 hk.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Gjøvik 1 dag  2.300 Les mer 
Hele landet 1 dag På forespørsel 2.300 Les mer 
Vi tilbyr SRC/VHF-kurs. Kurset gir deg grunnleggende opplæring i nød og sikkerhetsprosedyrer til sjøs. Du vil lære både hvordan sende og motta nødmeldinger, og hvordan du skal kommunisere på best mulig måte dersom en nødssituasjon oppstår.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Gjøvik 8 timer  3.200 Les mer 
Hele landet 8 timer På forespørsel 3.200 Les mer 
 
FagSenteret
FagSenteret
Regjeringen har bestemt å innføre obligatorisk båtførerbevis for fritidsbåter fra 1.mai 2010. Krav et gjelder båtførere som er født etter 1. januar 1980 og vil føre båt som er over 8 meter lang eller båt med motorkraft større enn 25 hk (hestekrefter).
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Gran   1.850 Les mer 
 
Waypoint Maritime
Waypoint Maritime
Vi tilbyr VHF-kurs for bedrifter. Med VHF ombord er du helt sikker på at noen kan høre deg til alle døgnets tider, uansett hvor du befinner deg langs kysten. Ofte stoler man på mobiltelefoner, men du vil bli overrasket over hvor mange steder det ikke er dekning langs kysten.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel  Les mer 
Vi tilbyr båtførerprøven for bedrifter. Vi tar med oss alt utstyr til bedriften din. Dette inkluderer alt fra projektor, tavle til pc´er for å avlegge prøven. Ingen av kursdeltakerne trenger å ta med seg noe.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel Avtales Les mer 
Vi tilbyr båtførerprøven som intensivkurs som går over 1 dag. Bestått garanti.... Er du uheldig og stryker får du kursavgiften tilbake.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 1 dag På forespørsel 1.700 Les mer 
 
Tryggombord
Tryggombord
Helt nyutviklet og markedsledende nettkurs med flotte animasjoner, video og pedagisk fremdrift. Det skal være enkelt og underholdende å ta nettkurs! Seilsikkert er et supert nettkurs for deg som vil studere når det passer deg.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel 800 Les mer 
Tryggombord tilbyr kurs i Båtførerprøven i hele landet. Vi gir deg forberedelsesmateriell, spennende undervisning og eksamen. Kan kombineres med et nettkurs i forkant. Vi finner kursløsninger som passer for deg.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 8 timer På forespørsel 890 Les mer 
Tryggombord tilbyr Ekspresskurs i Båtførerprøven i hele landet. Vi gir deg forberedelsesmateriell, spennende undervisning og eksamen. Se våre kurstider på vår hjemmeside. Har du en bedrift eller vennegjeng som trenger kurs, så ta kontakt med oss. Vi finner kursløsninger som passer for deg.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 1 dag På forespørsel 1290 Les mer 
Tryggombord tilbyr Ekspresskurs i VHF sertifikatet i hele landet. Vi gir deg forberedelsesmateriell, spennende undervisning og eksamen. Se våre kurstider på vår hjemmeside. Har du en bedrift eller forening som trenger kurs, så ta kontakt med oss. Vi finner kursløsninger som passer for deg.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet 1 dag På forespørsel 1290 Les mer 
 
OilComp AS
OilComp AS
Etter fullført kurs skal deltakerne ha kompetanse for å gå opp til sertifiseringsprøve i VHF. Kurset gjennomføres som selvstudie med eksamen hos myndighet etter avtale. Eksamensavgift betales ved gjennomføring.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel  Les mer 
 
Maritim Service
Maritim Service
Flere virksomheter ser verdien av å tilby sine ansatte intensivkurset Båtførerprøver. Vi kan tilby tilpassede kurs for større grupper som bedrifter/ båtforeninger/ skoleklasser eller private aktører.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel  Les mer 
 
Teoritentamen.no
Teoritentamen.no
Skal du ta båtførerprøven? Teoritentamen kan i samarbeid med Redningsselskapet tilby komplett båtkurs som følger Sjøfartsdirektoratets fagplan.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel 1.480 Les mer 
 
AOF Norge
AOF Norge
Alle som er født etter 1980 og som skal føre båt som er lengre enn 8m eller har motor større enn 25HK må fra 1.mai 2010 ha Båtførerbeviset. Alle andre må ha kompetanse tilsvarende Båtførerbevis.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Nettkurs / selvstudium  På forespørsel 1.190 Les mer 
 
BÅTFØREREN SDX
BÅTFØREREN SDX
Kursholder Gudmund Hatlem: Avlagt eksamen for D5 (dekksoffiser), 3 års gyldig fartstid og aktiv seiler. Lang erfaring med undervisning. Universitetet i Agder, kursholder eget selskap med mer. Mob 40 24 68 31 God kvalitet på undervisningen. Ligger godt under 1% stryk mot 14% som er landssnittet.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Hele landet  På forespørsel 1790 Les mer 
  |  1 2 3   |  Neste side >>

Artikler om Maritime kurs© Kursagenten AS - Orgnr 984 246 595 MVA - Fekjan 13, 1394 Nesbru - Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.