Yin Yoga, mindful Yoga - Formiddagskurs



Sted: Røykenvik Nesgutua
          Oppland, Gran
Kursadresse: Nesgutua 14, 2760 Brandbu (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 11.30 - 14.00
Varighet: 6 uker
Pris: 2175

Jeg tilbyr nå Yin Yoga, Mindful Yoga formiddag for de som ikke kan komme på kvelden og de som jobber turnus som kan veksle mellom kveld i Frivillighetssentralen på torsdager og Nesgutua tirsdager. Det vil da være 2 plasser for rotasjon ! Påmelding tlf 916 89 037

Kursinnhold:
Vi har forskjellige temaer gjennom kursene i sesongene og følger årets syklus. Året deles inn i 5 etter de fem elementene. Vi følger naturens, kroppen og sinnets påvirkning av solens og månens rytme. Vi er i vinter og vann-elementet til mars og går nå over til våren hvor elementet er Treet, Vi stimulerer lever og galle meridianene gjennom øvelser og trykkpunkter.
Våren er tid for forandring, nyskapende, rydding, renselse og mange bruker denne tiden for detox - av både kropp og sinn, Vi renser hager og vasker hus og det samme gjør vi med oss selv. Vi fjerner det vi ikke har bruk for. Det er tid for rydding.
Våren er tiden for en kraftfull forening mellom Yin og Yang. Det rolige og det aktive.
Jeg tar imot våren med glede.

I noen Yin yoga stillinger gir jeg deg også noe akupressur massasje og du lærer noe selv underveis.

Kursholder:
Wenche Sellevåg er utdannet terapeutisk Yin & Yang Yoga lærer, Mindfulness instruktør, Puste coach/trener, Tai chi og Qi gong instruktør og Aromaterapi massør. I tillegg sertifisert samtalepartner, ICF/CTI Co-active Coach. Hun er genuint interessert i menneske og har også mer enn 30 års erfaring innenfor personalarbeid og arbeidsmiljø.
Trening og bevegelse har vært en viktig del av livet i alle år. Svømming,Yoga, Pilates, Mindfulness for å nevne noe. Hennes målgruppe er de som sliter spesielt med stressrelaterte plager, sliter med spenninger, fibromyalgi, fatigue, utmattelse, overstimulans i kropp og sinn, tankespinneri, psykisk helse og søvnproblemer. De som ønsker å få et mer balansert liv.

Målgruppe for kurset:
Perfekt for deg som:
• Ønsker en rolig, og allikevel svært styrkende treningsform
• Ønsker å trene i liten gruppe i en koselig atmosfære
• Ønsker å øke din fleksibilitet og evne til å fokusere
• Ønsker muligheten til tett oppfølgning av erfaren instruktør
• Er sliten, har søvnproblemer eller sliter med dårlig sinnstemning
• Kjenner deg overaktiv / stimulert i kropp og sinn

Kursmateriell:
Diverse Yogautstyr av det du vil trenge har jeg i mitt yogastudio. Det eneste du trenger er behagelige klær som ikke strammer. Ditt eget pledd Velkommen !