Office stretch (OS)



Kursarrangør: Sjøli Aktivitet
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Office stretch omhandler korte økter med lav intensitet, som skaper bevegelse i ledd som har lett for å stivne i en kontorhverdag, samtidig som det har en positivt effekt for temabuilding. Og viktigst av alt: office stretch er skadeforebyggende!

Office stretch arrangeres som korte økter med lav intensitet, hvor det ikke er nødvendig med klesskift hverken før eller etter økten. Poenget med en slik økt er å aktivisere muskelgrupper og blodomløp, hvilket videre fører til økt fokus i etterkant av øktene. Øktene er lavintensive for at alle skal kunne delta, og hvor frykten for å bli svette fjernes. Typisk lengde på øktene er 15-30 min, men kan tilpasses etter ønsker.

Office stretch inneholder øvelser som er spesielt rettet mot skadeutsatte ledd i en kontorhverdag, hvilket typisk er rygg, skuldre og nakke. I tillegg til dette implementeres det øvelser som aktiviserer ledd i fingre, håndledd og albuer, samt hofteledd, kneledd og ankelledd.

Office stretch kan tilpasses bedriftens ønsker, hva gjelder både tidspunkt, varighet, innhold og lokasjon. Ta kontakt for uforpliktende pristibud og utdypende informasjon.