Kommunikasjonskurs i Oslo

I kategorien kommunikasjon finner du kurs og opplæring innen kommunikasjon og samhandling i hele landet. Gode kommunikasjonsferdigheter er i mange situasjoner avgjørende om man skal lykkes i arbeidslivet, eller i privatlivet for den saks skyld. Et kurs i kommunikasjon kan hjelpe med å få frem det beste i deg slik at du lykkes bedre, uansett arena.
Vi gjør oppmerksom på at du finner egne kategorier for Konflikthåndteringskurs, Kurs i presentasjonsteknikk og Coachingkurs i kommunikasjon. Finner du ikke kurset du leter etter tar du bare kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Medarbeider- og egenutvikling - Sertifisering Everything DiSC

Vi tilbyr kurs om medarbeider- og egenutvikling - sertifisering Everything DiSC. Ønsker du å skape mer effektive relasjoner? Øk innsikten og forståelsen for din egen og andres atferd på arbeidsplassen. Du vil forstå og sette pris på personene du samarbeider med på en ny måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 04.06.2024 (+1) 2 dager04.06.2024 (+1) 27.500 kr

Personlig effektivitet

Vi tilbyr kurs i personlig effektivitet. Lær deg å styre arbeidet og få bedre kontroll. Hvordan få utrettet mer, bli mer effektiv og ikke utsette ting. Er innboksen overfylt og hodet opptatt med oppgaver du ikke må glemme?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag 4.990 kr

Slik takler du vanskelige personer

Vi tilbyr kurs om konflikthåndtering på arbeidsplassen og ellers i livet! Lær konfliktdempende språk! Av og til kan vi alle bli oppfattet som vanskelige. Ofte skyldes det måten vi kommuniserer på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag 3.990 kr

Your body says it all - in depth - Kroppsspråk i presentasjoner

VINC fokus på visuelle presentasjoner og presentasjonsevner! Få en innledning i bruk av non-verbale virkemidler som optimaliserer ditt budskap og fremtreden under din presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen Oslo, Skøyen 1 dag 660 kr

Drømmeseminaret

Er du opptatt av mangfold, ledelse, likestilling og relasjoner? Kom på drømmeseminaret! Opplev denne unike miksen av foredragsholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag Fra 6.495 kr

Adferd og kommunikasjonkurs - bedriftsinternt

Hvordan skape nære og tillitbaserte relasjoner til kunder og medarbeidere. En workshop hvor adferd og bevissthet rundt ulike adferdstrekk er fokus. I gjennomføring av slike workshops ser vi en betydelig tilleggsverdi av å starte med en personprofil fra persolog.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager Avtales kr

Samarbeidsproblematikk og konflikter

Samarbeidsproblemer og konflikter er en naturlig del av arbeidslivet. Destruktive konflikter kan bli kostbare, senke produktivitet, og skade helse og arbeidsmiljøet. På den andre siden kan samarbeids-problemer og kon?ikter bidra til å skape utvikling, innovasjon og konkurransekraft.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 2 dager 9.900 kr

Kommunikasjon - bedriftsinternt

Vi tilbyr kommunikasjonskurs for bedrifter. God kommunikasjon handler om å oppnå den responsen og handlingen du ønsker skal skje fra mottakers side etter at samtalen er over. Tenk mindre på hva du skal si, og mer på hva målet ditt er på kort og lang sikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag Avtales kr

Kommunikasjon - ditt mektigste verktøy

Lær å bruke ulike kommunikasjonsstrategier for å nå igjennom og oppnå det du ønsker. Bli i stand til å lese forskjellige situasjoner og mennesker. Solide teknikker og verktøy for påvirkning, overbevisning og troverdighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 30.05.2024 2 dager30.05.2024 11500 kr

Kommunikasjon og personlighet

Vi tilbyr kurs om kommunikasjon og personlighet. Har du tenkt over at personligheten din påvirker måten du kommuniserer på? Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og hvordan dette påvirker kommunikasjonen din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Kurs i kroppsspråk - bli mer bevist

Vi tilbyr kurs om kroppsspråk - bli mer bevist. Forskning viser at en stor del av kommunikasjonen vår består av kroppsspråk. Vi er derfor helt avhengig av å kunne forstå og bruke kroppsspråk når vi skal lede, selge, forhandle eller få andre mennesker med på det vi ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 31.05.2024 1 dag31.05.2024 6195 kr
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6.195 kr

Slik gir du tilbakemeldinger til andre

Vi tilbyr kurs om slik gir du tilbakemeldinger til andre. Lær solide verktøy og teknikker for hvordan man gir andre tilbakemeldinger. Bli bevisst på tankesett, kommunikasjon og håndtering av reaksjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstua Oslo, Majorstua 1 dag 4.950 kr

High Impact Communication

High Impact Communication er et intensivt og praktisk program, som retter seg mot deg som ønsker å bli tryggere og kommunisere med større gjennomslagskraft. I løpet av to intensie dager får du trent på strukturer og teknikker tilpasset ditt behov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 12.06.2024 (+1) 2 dager12.06.2024 (+1) 27.000 kr

Kommunikasjon og ledelse

Vi tilbyr kurs i kommunikasjon og lederskap. Å gå Kommunikasjon og lederskap oppleves for mange som et viktig vendepunkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 21.05.2024 (+2) 12 uker à 4 timer21.05.2024 (+2) 57.000 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10   |  Neste side >>