iKurs er et norsk selskap lokalisert i Stavanger som tilbyr IT-kurs og konsulenttjenester for privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 1998 av Tom Dagestad og het tidligere PC Akademiet. Tom Dagestad har arbeidet med kurs og opplæring i over 20 år, og var opprinnelig lærer i videregående skole. Han har gjennomført over 1000 kurs, og er ansett som en dyktig lærer og samarbeidspartner for alle som ønsker å oppgradere sin IT-kompetanse. Kursleder er en tydelig og dyktige lærer og formidler! Har du behov for hjelp med kurs og opplæring innen IT? Vi lager et skreddersydd opplegg for din bedrift ut ifra ditt behov. iKurs har lang erfaring innen IT, og leies ut til små og store oppdrag. Kursleder er en tydelig og dyktige lærer og formidler, som har fokus på læringsutbytte og mestringsfølelse. Alle kurs er praktiske og jobbrelaterte. Hos oss får du riktig kompetanse til riktig pris.


<< Forrige side  |  1 2   | 

PowerPoint Grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i PowerPoint. Du lærer hvordan du jobber smart, raskt og effektivt og får mange nyttige tips som gjør at du kan lage gode presentasjoner på kort tid. På to dager lærer du deg de viktigste teknikkene som skal til for å lage gode presentasjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 5990 kr  

Teams videregående

Vi tilbyr kurs i Teams - Next Level. På tide å komme videre med Microsoft Teams! Ja, absolutt, på dette kurset lærer du å utnytte Teams til å samarbeide og kommunisere effektivt, redusere bruk av epost, samhandle på dokumenter m.m.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 4 500 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |