iKurs er et norsk selskap lokalisert i Stavanger som tilbyr IT-kurs og konsulenttjenester for privatpersoner, bedrifter og offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 1998 av Tom Dagestad og het tidligere PC Akademiet. Tom Dagestad har arbeidet med kurs og opplæring i over 20 år, og var opprinnelig lærer i videregående skole. Han har gjennomført over 1000 kurs, og er ansett som en dyktig lærer og samarbeidspartner for alle som ønsker å oppgradere sin IT-kompetanse. Kursleder er en tydelig og dyktige lærer og formidler! Har du behov for hjelp med kurs og opplæring innen IT? Vi lager et skreddersydd opplegg for din bedrift ut ifra ditt behov. iKurs har lang erfaring innen IT, og leies ut til små og store oppdrag. Kursleder er en tydelig og dyktige lærer og formidler, som har fokus på læringsutbytte og mestringsfølelse. Alle kurs er praktiske og jobbrelaterte. Hos oss får du riktig kompetanse til riktig pris.


 |  1 2   |  Neste side >>

Excel Grunnkurs - Online via Teams

Vi tilbyr grunnkurs Excel. Bli god i Excel på 2 dager. Du vil bli overrasket over hvor mange bruksområder Excel har. Lær de viktigste funksjonene du har bruk for, og få mange nyttige tips og triks som gjør hverdagen enklere

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager 3.900 kr  

Excel videregående - Online via Teams

Vi tilbyr videregående kurs i Excel. I løpet av kurset vil du lære du hvordan du bedre kan utnytte mulighetene som ligger i programmet slik at din arbeidsdag blir enklere og mer effektiv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dag 4.990 kr  

Jobb Smart I Office Pakken - Online via Teams

Vi tilbyr kurs i Microsoft office pakken. Kurset Jobb smart i Office pakken gir deg kunnskap som gjør deg i stand til å jobbe smartere og mer effektivt i Office programmene Excel, Word, PowerPoint og Outlook.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5.9990 kr  

Microsoft 365 dokumentbehandling - Online via Teams

Vi tilbyr kurs i Microsoft 365 Dokumentbehandling. Hvor bør vi lagre dokumentene våre ? Microsoft 365 består av en rekke tjenester som er beregnet på fil og dokumentlagring, men hvor bør vi legge våre dokumenter, og hvorfor det.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 7.450 kr  

Microsoft 365 grunnkurs - Online via Teams

De fleste bedrifter i dag har anskaffet seg produktet Microsoft 365, men det er bare et fåtall som utnytter potensialet i pakken. Microsoft 365 er mye mer enn lokalt installert programvare, det er programvare for moderne kommunikasjon, dokumentproduksjon og samhandling i skyen.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.490 kr  

Outlook / OneNote- Online via Teams

Vi tilbyr kurs i Outlook / OneNote. Et kurs i Outlook og OneNote gir deg oppskriften på bedre kontroll og bedre informasjonsflyt med mindre stress i det daglige arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.490 kr  

Personlig effektivitet - Online via Teams

Vi tilbyr kurs i Personlig effektivitet. På dette kurset lærer du å ta kontroll på digital hverdag og få ting gjort effektivt. Få kontroll på innboks og organiser epost og gjøremål slik at du få en effektiv og stressfri hverdag. Spar 30 min. hver dag. Praktisk kurs – Nyttige tips – Konkrete verktøy

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.500 kr  

PowerPoint - Smart Og Effektivt - Online via Teams

Vi tilbyr kurs i PowerPoint - Smart Og Effektivt. Du lærer hvordan du jobber smart, raskt og effektivt og får mange nyttige tips som gjør at du kan lage spenstige presentasjoner. Benytt denne muligheten til å lære hvordan du kan lage PowerPoint presentasjoner som understreker budskapet ditt.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.490 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>