Rogne Aut. Trafikkskule AS

Rogne Aut. Trafikkskule A/S ble etablert på Blindheim ca. 15 km fra Ålesund sentrum. Skolen har opplæring i omtrent alle førerkortklasser.

Skolen har knyttet seg lærere med høyeste kompetanse og har en topp moderne bilpark. Skolen har også eget nytt og moderne internat for overnatting ved konsentrerte kurs.

Skolen har bygget et nytt og moderne kurs og konferansesenter for all opplæring i trafikk, samt sikkerhetskurs tilknyttet trafikk og kjøretøy.

Skolen er tilrettelagt for rullestolbrukere, og driver opplæring for bevegelseshemmet der kandidaten er henvist fra leger, sykehus, nevrohjem, hjelpemiddelsentralen, nav osv. Vi har spesialtilpasset bil.

Kort sagt: En skole for deg som stiller krav!


<< Forrige side  |  1 2 3   | 

Trucksertifikat

Vi tilbyr trucksertifikat.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 29.08.2020 2 dager29.08.2020  

Yrkessjåførdirektivet - etterutdanning godstransport

Vi tilbyr etterutdanning godstransport. Kurset gir yrkessjåførkompetanse for personer som driver godsbefordring med lett-lastebil og / eller lastebil.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager  

Yrkessjåførdirektivet - etterutdanning kombinertkurs

Vi tilbyr etterutdanning yrkessjåfør - kombinertkurs. Kurset gir yrkessjåførkompetanse for personer som befordrer både gods og personbefordring.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager  

Yrkessjåførdirektivet - etterutdanning persontransport

Vi tilbyr etterutdanning yrkessjåfør. Kurset gir yrkessjåførkompetanse som driver personfordring med minibuss og / eller buss.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund 5 dager  

Yrkessjåførdirektivet - Grunnutdanning

Vi tilbyr grunnutdanning for yrkessjåfør.

Sted Dato Varighet Pris
Ålesund Ålesund  
<< Forrige side  |  1 2 3   |