OPK-Instituttet

OPK legger vekt på din studiekvalitet! Vi er her for deg, og vil gi deg personlig oppfølging og gode råd.

Som student hos oss vil du oppleve tett oppfølging. Etter påmelding til kurs eller studier vil du snarlig bli tatt kontakt med av en av våre veiledere. Vi vil være behjelpelige med å svare på alle spørsmål og avtale et individuelt opplæringsforløp som passer deg.


<< Forrige side  |  1 2   | 

Helseservicefag (VG2) - nettstudie

Vi tilbyr nettstudie i VG2 helseservicefag som er et videregående kurs. Helseservicefag skal medvirke til å dekke kompetansebehovet innenfor helseserviceyrkene.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 14.900 kr  

Laboratoriearbeid

Vi tilbyr kurs i laboratoriearbeid - et viktig kurs på veien mot autorisasjon som helsesekretær. Du får både teoretisk og praktisk innføring i vanlige laboratorieoppgaver. Øvelsene på vårt nye medisinske laboratorium er hovedsakelig praktiske med noe innslag av teori og oppgaveløsning.

Sted Dato Varighet Pris
Nedre Eiker Nedre Eiker 2 helger 9.900 kr  

Tannhelsesekretær - studiet - nettstudie

Vi tilbyr tannhelsesekretær-studiet som nettstudie. Fullført og bestått opplæring fører fram til yrkeskompetanse. Yrkestittel er tannhelsesekretær.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semestre 44.700 kr  

Tannhelsesekretær (VG3) - nettstudie

Vi tilbyr kurs i Tannhelsesekretær (VG3) som nettstudie. Tannhelsesekretærfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse på tannlegekontor ved utføring av administrative oppgaver og bistand ved munn- og tannbehandlinger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke så lang tid du vil på ... 18.900 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |