LEARN Kristiansand

LEARN Kristiansand driver med opplæring innen alle førerkortklasser. Vi har to avdelinger i Kristiansand, en i byen (Holbergsgt 11) og en ute på Rige (Håkull bygget).

Vi kan tilby Trafikalgrunnkurs, teorikurs for Bil og MC, trafikalgrunnkurs for tunge kjøretøy, teorikurs for C + D, ADR kurs, lastsikkringskurs, undervisning til det nye yrkessjåførbeviset både for person og gods transport.


<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Mørkekjøring

LEARN AS avd Kristiansand tilbyr mørkekjøring. Husk å kle deg etter været. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 17.10.2024 (+4) 1 kveld17.10.2024 (+4) 1.850 kr  

Personbil med tilhenger - klasse B96

LEARN AS avd. Kristiansand storbil tilbyr førerkort for personbil med tilhenger klasse B96 med samlet tillatt totalvekt opp til 4.250 kg. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand  

Teorikurs buss klasse D - Teams

LEARN AS avd. Kristiansand Tungbil tilbyr teorikurs for buss klasse D som nettbasert undervisning over Teams. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 dager 5 200 kr  

Teorikurs lastebil klasse C - Teams

LEARN AS avd. Kristiansand Tungbil tilbyr teorikurs for klasse C som nettbasert undervisning over Teams. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 dager 5 200 kr  

Teorikurs lastebil klasse C1 - Teams

LEARN AS avd. Kristiansand Tungbil tilbyr teorikurs for klasse C1 som nettbasert undervisning over Teams. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 dager 4 200 kr  

Teorikurs minibuss klasse D1 - Teams

LEARN AS avd. Kristiansand Tungbil tilbyr teorikurs for minibuss klasse D1 som nettbasert undervisning over Teams. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 dager 3,300 kr  

Teorikurs personbil klasse B - Teams

LEARN AS avd Kristiansand tilbyr teorikurs for personbil klasse B som nettbasert undervisning over Teams. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 30.07.2024 5 dager30.07.2024 3.600 kr  

Tilhenger klasse BE - lastsikringskurs og sikker kontroll

LEARN AS avd. Kristiansand tilbyr kurs i lastsikring og sikker kontroll for personbil med tilhenger klasse BE. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

Sted Dato Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 22.08.2024 ca 2 1/2 time22.08.2024 1.800 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4   |  Neste side >>