www.helhetsterapeut.no

Kvalitets helseterapeut og kursleder Reidun Syversen har studert i inn- og utland fra 1984 (Kina, Sri Lanka og Amerika) og har hatt praksis i Torvbyen, Fredrikstad siden 28/3-1989. 2-årig medisinstudium tilsluttet Uppsala Universitet i Sverige.

Gått i videreopplæring av akupunktur av prof.dr. Sir Anton Jayasuriya, Sri Lanka i januar 2000.

Jeg foreleste om mine egne funn innenfor medisinen og erfaringer på kongressen mellom Øst og Vest. MEDICINA ALTERNATIVA 37 congress, Colombo, Sir Lanka januar 2000.

Videreopplæring i akupunktur på CHENGDU UNIVERSITY, KINA i sep. 2004

Jeg var foreleser på Global Foundation For Integreative Medicine, May 2007, Santa Fe, USA

Mine erfaringer har hjulpet tusenvis av mennesker.

I januar 2013 gikk jeg i lære hos Mayafolket i Mexico om mat og matlaging som gjør oss sterke og friske og om mat som gjør oss syke.


Ledelsekurs - Lær å lede deg selv og andre - Selvinnsikt

Lær å lede deg selv og andre - Selvinnsikt - Få bedre energi - Kommunikasjon - Fokus - Hjernen - Følelser - TFT tankefeltbehandling - Vi blir det vi tenker - Vi blir det vi spiser - Hva er best for meg? Syre - Base - Tester :-) Dette er et kurs for alle.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 6 time 1.500 pr dag kr  

Lær å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser

Vi tilbyr kurs i å reversere overfølsomhet til kroniske lidelser. Gründer, Coach og Helhetsterapeut Reidun Syversen deler sine gode erfaringer med deg gjennom over 30 år med kroniske lidelser, psykisk, mentalt og fysisk akutt og kronisk.

Sted Dato Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 helg 8.000 kr