Global Learning AS

Global Learning Larvik skal bidra til læringsglede og livslang læring – slik at du utvikler den kompetansen du ønsker!
På Global Learning kombinerer vi nettbasert undervisning med personlig veiledning fra pedagog fordi forskning viser at denne kombinasjonen gjør det lettere å fullføre utdanning. Metoden kalles blended learning og utnytter styrkene til både digitale og ikke-digitale undervisningsmetoder. Ved å kombinere e-læringens fleksibilitet og mulighet for individuell tilpasning med veiledning, støtte og hjelp fra pedagog og lærecoach, bedres den totale læringen.


 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Basis butikksjef - nettkurs

Velkommen til kurs for butikksjefer! Hensikten med BASIS Butikksjef er å gi både ledere og de som aspirerer til å bli det, en grunnleggende innføring i hva det vil si å drive en butikk. Kurset er delt i seks moduler hvor hver av kursmodulene avsluttes med kunnskapstest.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Lisens i 6 mnd 1.840 kr  

Basis HMS-kurs for ledere - nettkurs

Vi til basis HMS-kurs for ledere. Kurset tar for seg blant annet temaer som: Arbeidsgivers plikter, et godt arbeidsmiljø, systematisk HMS arbeid, Arbeidsmiljøloven, Internkontrollforskriften, følgene ved overtredelse, verneombud, psykososialt arbeidsmiljø og oppfølging av HMS arbeidet.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Lisens i 6 mnd 370 kr  

Basis IT-opplæring - nettkurs

Vi tilbyr basis IT-opplæring som nettkurs. Med kurspakken Basis IT får du en opplæring i de viktigste funksjonene i Word, Excel, Powerpoint og Windows / Outlook. Kurspakken finnes i flere versjoner: 2003, 2007 og 2013.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Lisens i 6 mnd 310 kr  

Digital transformasjon og ledelse - nettkurs

Digitalisering handler om mer enn teknologi. Det handler om mer enn å gå fra et analogt til et digitalt format og valg av digital løsning. Hvis du som leder ønsker å lære om grensesnittet mellom teknologi og strategi, for deretter å forstå digitalisering og ledelse da er dette studiet for deg.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 semester 20.000 kr  

Fagbrev barne-og ungdomsarbeider - nettkurs

Vi tilbyr fagbrev barne-og ungdomsarbeider som nettkurs. Nettstudier gir deg fleksibilitet til å kombinere utdanning og arbeid i barne-og ungdomsarbeiderfaget.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 semester 14.500 kr  

Fagbrev i salgsfaget - nettkurs

Vi tilbyr fagbrev i salgsfaget som nettkurs. Har du minimum 5 års erfaring innen salg, men mangler utdanning innen faget? Da er veien til en formell fagutdanning kort. Det du mangler er teoridelen og en praktisk fagprøve.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Lisens i 12 mnd 8.900 kr  

Fysikk 1

Fysikk 1 er et av fagene som kreves til medisin, tannlege og ingeniørstuider. Faget gir 0,5 realfagspoeng og ligner litt på matematikk i innlæring. Programfaget fysikk skal bidra til forståelse av natur, teknologi og fenomener i dagliglivet.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik 1 eller 2 semester 7.450 kr  

Fysikk 2

Fysikk 2 er et nyttig fag for deg som skal inn på ingeniørstudier, eller matematikk- og naturfagstudier. Faget gir også spesiell studiekompetanse til flere studier og gir 1 realfagspoeng. Programfaget fysikk skal bidra til forståelse av natur, teknologi og fenomener i dagliglivet.

Sted Dato Varighet Pris
Larvik Larvik 1 eller 2 semester 7.450 kr  
 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>