Casa Latina ble startet i 2001.

Skolen vår tilbyr fleksible og sosiale språkkurs i de latinske språkene spansk, portugisisk, italiensk, fransk og samtidig i norsk og engelsk på flere ulike nivåer både for voksne, ungdom, barn samt bedrift.


<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   | 

Spansk semi-intensivkurs - elementært nivå A1 - A2

Vi tilbyr semi-intensivkurs i spansk på elementært nivå A1- A2. 2 dager i uken. over 5 uker. Total 20 timer. Spansk er et av verdens mest utbredte og talte språk. Hos oss har alle lærerne spansk som sitt morsmål. Lær ett nytt språk samtidig som du har det gøy.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 4 uker 3.000 kr  

Spansk semi-intensivkurs for nybegynnere nivå A1 - A2

Vi tilbyr semi-intensivkurs i spansk for nybegynnere nivå A1 - A2. Hos oss har alle lærerne spansk som sitt morsmål. Vi har sosiale grupper som går på kino, middager osv. Få nye venner, lær ett nytt språk samtidig som du har det gøy. Dette er det beste kurset for å lære spansk.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 2 uker 1.500 kr  

Spanskkurs - mellomnivå B1 (ungdom)

Vi tilbyr kurs i spansk på mellomnivå B1 for ungdom. Dette er det beste kurset for å lære spansk hvis du ikke har mye tid for å følge et kurs. Vi har kurs på ettermiddagen, også på lørdager.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 uker 1.500 kr  

Spanskkurs for privatister. A1, A2, B1-B2

Vi tilbyr eksamensrettede korte kurs for ungdom som skal ta eksamen som privatstudent. Sliter du med å forklare barna dine det de ikke forstår om spansktime? Vi hjelper frustrerte foreldre! Vi hjelper elevene med å fjerne panikkfølelsen. Leksehjelp og eksamenhjelp. Ikke nål med å ta kontakt.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 uker 1.500 kr  

Spanskkurs for ungdomsskole og videregående elever - nivå A1- A2

Vi tilbyr kurs i spanskkurs for ungdomsskole og videregående elever på nybegynner nivå A1-A2, B1-B2

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 uker 2.000 kr  

Spanskkurs intensivkurs for voksne - nybegynner nivå A1

Vi tilbyr spansk intensivkurs på nybegynner nivå A1-A2 for voksne. Også B1.B2. Vi har også spanskkurs via Zoom eller FaceTime.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 5 dager 1.500 kr  
<< Forrige side  |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11   |