Assista Opplæring B Ø Vormeland

Firmaet ble etablert i 1997, med basis, kursing av truckførere. Arbeidserfaring og kontaktnett har gitt oss muligheter til å utvikle våre tilbud til de områdene vi i dag arbeider med. Kurs aktiviteten er fortsatt hovedbeskjeftigelsen. Vi tilbyr kurs med fokus på sertifisert sikkerhetsopplæring på bruk av maskiner, se kurs

I dag har vi flere personer/instruktører knyttet til oss, mens Bernt Øystein Vormeland er den som trekker i trådene og driver firmaet. Erfaringen som bygger på lager / trucksalg / personalarbeid, er et resultat av arbeidserfaring i disse bransjer gjennom mange år.


 |  1 2   |  Neste side >>

G4 Traverkran og G11 Løfteredskap - bedriftsinternt

Vi tilbyr krankurs i G4 Traverkran og G11 Løfteredskap for bedrifter. Kurset vil gi brukerne av traverskran en grundig innføring i den teoretiske delen i bruk av stropping og kran.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 dager Avtales kr  

G8 Lastebilkran med G11 Løfteredskap praktisk bruk

Vi tilbyr krankurs i G8 Lastebilkran med G11 Løfteredskap praktisk bruk. Ved dette kurset gjennomgås alle deler i HMS delen, modul 1.1, 2.8 (G11) stroppekurset og den maskintekniske delen, modul 2.8 samt praktisk innføring 3.8.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 4 dager 9.500 kr  
Hele landet Hele landet 4 dager 9.500 kr  
Oslo, Økern Oslo, Økern 4 dager 9.500 kr  
Østfold Østfold 4 dager 9.500 kr  

Maskinførerkurs - masseforflyttingsmaskiner (teori)

Vi tilbyr maskinførerkurs - masseforflyttingsmaskiner teori. Kurset er lagt opp slik at kandidatene får en solid teoretisk opplæring før en starter den praktiske opplæringen.

Sted Dato Varighet Pris
Aurskog-Høland Aurskog-Høland 3 dager 9.950 kr  
Oslo, Økern Oslo, Økern 3 dager 9.950 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 9.950 kr  

Personløfter - klasse A, B, C

Vi tilbyr 1-dags dokumentert sikkerhetskurs, fordelt på en del, teori og en del, praktisk innføring i bruken av personløfter.

Sted Dato Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 2.200 kr  

Personløfter, klasse A, B, C - bedriftsinternt

Vi tilbyr personløfterkurs klasse A, B, C for bedrifter. 1-dags dokumentert sikkerhetskurs, fordelt på en del, teori og en del, praktisk innføring i bruken av personløfter.

Sted Dato Varighet Pris
Akershus Akershus 1 dag Avtales kr  

Teleskoptruck klasse C1 - C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2. Teorikurs for utvidelse til å kunne kjøre teleskoptruck. Påfølgende praksis for å lære å bruke teleskoptrucken.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 1 dag 3.200 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 3.200 kr  

Teleskoptruck klasse C1 - C2, bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2 for bedrifter. Teorikurs for utvidelse til å kunne kjøre teleskoptruck. Påfølgende praksis for å lære å bruke teleskoptrucken.

Sted Dato Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr  

Truckførerbevis Stortruck teoriT8

Kurset skal gi deltakerne fortsåelse og kunnskap om stortruck. Gjennomgang av utfordringer og sikkerhets regler for bruk av trucker som løfter mer enn 10.000 kg Send en forespørsel så kan vi informere ytterligere. Velkommen til å ta kontakt!

Sted Dato Varighet Pris
Stor-Elvdal Stor-Elvdal 1 dag 3.400 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>