Trimble SketchUp Pro for verstingerKursarrangør: Epix 3D Graphics
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt ved interesse
Varighet: 6 timer
Pris: 3.900

For deg som allerede er kjent med SketchUp. Bli mer produktiv. Lær tips og nyttige modellerings triks, nyttige Plug-ins som sparer tid, animasjonsteknikker, modellering fra foto m.m.

Deltakere vil lære:
• Lær å modellere raskere og smartere
• bruke «Styles» skisseteknikker
• 3D modellering fra bilder ved bruk av «Photo Match»
• Nyttige Plug-Ins
• Import/eksport til DAK
• Lær om SketchUp og fotorealistisk Rendering
• SketchUp og terrengmodellering


Det enkleste og hurtigst voksende tegneprogrammet i arkitektbransjen, -Nå 64 bit med BIM!

SketchUp ble sluppet på markedet av Last Software i August 2000 med tanke om å være det enkleste 3D programmet med kortest lærekurve og ble hurtig arkitekt og byggbransjens favorittprogram. I Mars 2006 ble Last Software kjøpt opp av Google som så potensialet bl.a via SketchUp´s evne til å plassere 3D bygninger i Google´s 3D kartprogram Google Earth. I Juni 2012 kjøpte det amerikanske selskapet Trimble opp SketchUp for å satse videre på sin utvikling innenfor Engineering and Construction. SketchUp ble orginalt utviklet for arkitekt og bygningsbransjen og Trimble ønsker igjen å fokusere i denne retningen. Trimble eier allerede Tekla og AceCad som er markedsledende innenfor BIM (Building Information Modelling). Ting tyder på at SketchUp også er iferd med å bli et fullkomment BIM verktøy.

SketchUp er en befrielse fra tunge DAK programmer og man tegner hurtig opp sine design raskere enn med noe annet verktøy. På Trimble´s 3D Warehouse laster man gratis ned tusenvis av 3D modeller av alt fra interiørartikler, møbler, biler, båter til hele bygninger direkte inn i sine tegninger. Bibliotekene vokser for hver dag ettersom ivrige SketchUp brukere legger ut sine 3D modeller. Også mange interiørleverandører vet å utnytte denne muligheten.

En annen grunn til programmets popularitet i arkitektbransjen er det´s mulighet til å få ut perspektiver som ser ut som de er malet i akvarell eller tegnet for hånd, -derav navnet SketchUp.

Kursmateriell

Deltagere må selv medbringe egen PC eller Mac.