ThetaHealing Dig Deeper



Kursarrangør: Theta-Koden Powell Wang
Sted: Anyu Klinikken i Helsebygget, 5. etasje
          Akershus, Lørenskog
Kursadresse: Skårersletta 18, 1473 Lørenskog (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 17:00
Varighet: 1 helg
Pris: 5.200

Vi tilbyr kurs i ThetaHealing Dig Deeper. 8 veiledende metoder for å komme til roten av problemet med ydmykhet og enkelhet. På denne 2 dagers intensive workshopen vil du lære å stille de riktige spørsmålene i veiledningen og du vil lære å øke og forbedre ferdighetene dine.

Innhold:
Denne Theta Healing teknikken er super for å komme fram til opprinnelsen til våre problemer for så å endre det umiddelbart. Denne teknikken gir oss mulighet til å oppdage unnvikende og dype ubevisste tanker og tros-systemer fra vår underbevissthet som kan begrense oss fra og ta action, realisere våre drømmer, god helse og leve det livet vi ønsker. Du vil styrke deg til å hjelpe kundene å forstå sin egen atferd og liv, deretter gjennom å hjelpe dem å gjøre mentale og fysiske endringer.

Lær 8 fabelaktige måter å grave og finne grunnleggende følelse som skapte begrensningen fysisk eller mentalt. Du vil få en mulighet til å lære hvordan du kan rense ut kaostanker, sjokk, traumer og angst mm. Du vil være i stand til å fjerne eventuelle selvsaboterende mønstre og handlinger som kan stoppe deg fra å nå ditt fulle potensial. Frigjøring av traumer uten å gjenoppleve det. Dette seminaret er 75% praktisk erfaring!

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i ThetaHealing Dig Deeper

Forkunnskaper:
• Basic DNA og Advanced DNA

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer te, kaffe, frukt og grønt, nøtter, kursmateriale og Diplom

Overnatting:
Thon hotell Triaden rett ved lokalet. 5 - 10 minutters gange til kurslokalet. Haraldsheim Vandrerhjem i Oslo har billig overnatting. 10 minutter med bil fra VH. Direkte bussforbindelse fra Oslo-bussterminal og Lillestrøm-bussterminal til kurset. 30 minutter fra Gardermoen med bil. Gode parkeringsmuligheter.

Vis flere tilsvarende kurs: