Sintra - et Portugisisk eventyrKursarrangør: Marina Tennefoss
Sted: Sintra
          Utlandet, Portugal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: 4900
Neste kurs: 26.03.2020 | Vis alle kursdatoer

Sintra er på Unescos verdensarvliste og byen er noe av det vakreste vi har sett i Europa. Basen vår er en liten Bed & Breakfast hvor historien sitter i veggene og som passer ypperlig til fotografering. Vi har med norsk modell som jobber med oss under hele workshopen.Å vandre gatelangs når nesten all

I tillegg til de storslåtte bygningene og palassene har Sintra også storslått natur. Ute ved Atlanterhavet hvor klippene stuper i havet og bølgene knuses mot stein møtes hav og himmel i horisonten. Dette er vakkert både morgen og kveld, og lyset er helt magisk. Vi har utflukt hit den siste morgenen på kurset.

Sintra kan også by på det autentiske Portugal, det er bare å bevege seg litt vekk fra sentrumskjernen. Det er mange gode restauranter med spennende meny og gode viner til en rimelig penge.

Portugal er et gjestmildt land, hvor befolkningen er imøtekommende og hjelpsomme. Her går livet litt saktere enn hjemme, og det er godt å føle på den avslappende atmosfæren.

Pris: 4990,- reisekostnader, overnatting og mat er ikke inkludert i prisen.

Påmeldingsfrist er 1.april 2019, depositum på lydende 2100,-betales ved påmelding.

Kurset passer for både nybegynnere og deg som har fotografert mye, men har et ønske om å lære å bruke kameraet og la deg inspirere til utvikling. Kurset er enkelt bygget opp, med undervisning om morgenen som vi så utfører i praksis. Alle deltagerene møtes på sitt fotografiske nivå, og man har også mulighet til å fotografere på egenhånd om man ønsker det.

Det er plass til maks 15 deltagere.

Kursleder Marina har besøkt Sintra 3 år på rad, og er godt kjent i byen. Dette er det tredjekurset som blir satt opp i Sintra, og får veldig gode tilbakemeldinger fra deltagerene. Flere av deltagerene har også vunnet priser og fått hederlige omtaler med/på bildene de har tatt på mine workshops.

Marina er en prisbelønt fotograf med blandt annet to andreplasser i Black and white spider awards 2017 og 2018, en stor internasjonal fotokonkurranse med mange tusen deltager. Vågåprisen i 2013, for bilder og innsats på workshop med Morten Krogvold. En pris som henger høyt blandt fotografer. Og i en rekke andre internasjonale konkurranser har bildene hennes blitt premiert de sist årene. Marina deltar ofte på workshops med de beste fotografene i verden for selvutvikling og inspirasjon til egne kurs. Blandt annet med Joyes Tennesson, Arno Minnkinen, Morten Krogvold, Birgitte Grenfeldt, Robert Sannes og Benny Otteson for å nevne noen.

Du trenger kamera, bærbar pc/mac, ta gjerne med stativ og reflektor hvis du har.

Målgruppe for kurset

Fotoglede og reiselystene eventyrere som liker å treffe likesinnede på spennende steder. Og deg som ønsker å bli en bedre fotograf, komme hjem med gode bilder du kan være stolt av og som ønsker personlig utvikling.

Kursmateriell

Kamera, laptop og minnepenn. Har du reflektor og stativ kan du gjerne ta med dette.

Uttalelser

Kreativ fotoworkshop i inspirerende omgivelser. Kurset passer både for nybegynnere og mer erfarne, man får veiledning på det nivået man er på. Omgivelsene gir mye inspirasjon til både gatefoto, portrett og landskap. Jeg kunne mye fra før, men tok fotograferingen ett skritt videre på denne workshopen.

-Anne Sofie-