Revit - Punktskyer og Scan til BIMKursarrangør: NTI AS
Sted: Rogaland, Sandnes
Rogaland
Kursadresse: Koppholen 25, 4313 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 dag
Pris: 5.450

Vi tilbyr kurs i Revit - Punktskyer og Scan til BIM. Bearbeiding og utnyttelse av punktskyer fra laserskanning i Revit. Kort innføring i terminologi og teknikk.

Innhold:
Dette kurset tar for seg bearbeiding og utnyttelse av punktskyer fra laserskanning i Revit, og hvilke muligheter dette gir. Vi gir også en kort innføring i terminologi og teknikk knyttet til laserskanning og vi tar for oss de kravene som det er viktig å stille til leverandøren av punktskyen, for å motta filer som er egnet til formålet. En del av dagen er viet til modellering i Revit med punktskyen som utgangspunkt. Som et effektiviserende tilleggsverktøy, benytter vi her en Revit plug-in med navnet «Scan to BIM».

NTI leverer opplæring for å forenkle og effektivisere din arbeidshverdag. Årlig utdanner over 8.000 personer seg i ulike CAD- og BIM-løsninger hos NTI. Vi har mer enn 70 forskjellige kurs innen fagområdene CAD / BIM-, Industri, Prosess, Plant og Infrastruktur- og dokumenthåndtering, og i snitt har våre 100 konsulenter og instruktører mer enn 10 års erfaring med opplæring og konsulenttjenester.

Kurs på dine betingelser!
Ditt firma har kanskje investert i ny CAD-programvare, oppgradert til ny versjon, oppdatert til ny programvare eller dere trenger rett og slett oppfriskning. Da er det på tide å investere i kompetanse for dine ansatte! Kontakt vår kurskoordinator Wenche, telefon 21 40 27 89.

Målgruppe for kurset

Alle som ønsker kurs i Revit - Punktskyer og Scan til BIM

Forkunnskaper:
• Kurset er et påbyggingskurs, og det kreves at kursdeltagerne på forhånd har gjennomgått Revit Basis I kurs eller har tilsvarende kompetanse

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursmateriell og egen kurs-PC til rådighet under kurset. Forfriskninger og lunsj er også inkludert.

Eksamen / sertifisering

Kursbevis