Psoriasis - Kurs i hudpleie og dermatologi - OnlineKursarrangør: Derma-kurs
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 16:30 - 21:00
Varighet: 4 1/2 time
Pris: Fra 1.750

Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Årsaker, sykdomsmekanisme og forløp ved psoriasis. Psoriasis typer og symptomer. Faglig rådgivning og egenomsorg av psoriasispasienter. Medisinsk behandling og kosmetiske ingredienser til pleie av hud med psoriasis.

Kursinnhold:
På kurset vil du få oppfrisket dine kunnskaper om av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for økt forståelse av psoriasis hud. Du vil få dyptgående viten om psoriasis typer som eksisterer og hva som forårsaker denne sykdommen. Du får også innsikt i hva som styrer utvikling av psoriasis og hvordan den utarter seg. Kurset vil også gi deg et unikt verktøy som du kan bruke til å forebygge og forbedre psoriasis-utbrudd hos dine pasienter og kunder. Du får innsikt i medisinsk og kosmetisk behandling samt nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kosthold og psoriasis.

Målgruppe:
Helsepersonell, hudpleiere og andre med særlig interesse for dermatologi, estetisk medisin, hudpleie og kosmetikk.

Produkt uavhengighet:
Derma-kurs er produktnøytrale kurs som har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk..

Kvalitetsikret innhold:
Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre.
Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.
Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning)

Kursbevis:
Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kurset gir 3 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og Videreutdanning).

Priser:
Early Birds påmelding senest 19. desember 2020kr 1 750
Ordinær påmelding senest 16. januar 2021kr 2.000
Last minute påmelding senest 23. januar 2021kr 2 300

Mulighet for å delta på kurset online:
Du kan melde deg på kurset og delta online via Teams. Dette krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

Forhindret i å delta:
Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.