Pilotutdannelse flyKursarrangør: Scandinavian Pilots
Sted: Florida
          Utlandet, USA
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning

Vi tilbyr utdannelse gjennom ulike sammarbeidspartnere

Aviator Academy har sitt tilhold i byen Fort Pierce som ligger ut mot Atlanterhavskysten i staten Florida, USA. Det mest spesielle med Aviator Academy er at skolen har spesialisert seg på å utdanne piloter på muliti-engine fly. F eks er skolen sitt hovedprogram for pilotutdannelse satt sammen med minst 200 flytimer i multi-engine.

Prisen for denne utdannelsen er imidlertid lavere enn hos de fleste flyskoler i USA som tilbyr mer "normal" pilotutdannelse hvor nesten all utdannelse gjøres i single-engine fly. Ingen andre flyskoler i USA, og trolig verden forøvrig, kan matche Aviator Academy på dette.

Aviator Academy er også som eneste flyskole i USA med F-1 visa et fullt ut godkjent college. Aviator Academy er godkjent for utstedelse av både F-1 visa og M-1 visa. Aviator Academy samarbeider også meget nært med den engelske flyskolenEuropean Flight Training (EFT). EFT er en godkjent EASA skole. EFT holder til i Aviator sine lokaler, bruker Aviator sine fly og de to utdanner piloter både sammen og hver for seg.

Elever kan således ta følgende utdannelser ved Aviator Academy og EFT:
• FAA utdannelse
• EASA utdannelse
• Kombinert EASA/FAA utdannelse

I tillegg befinner også teoriskolen Gulf Coast Training Solutions seg i lokalene til Aviator Academy. Denne teoriskolen er også EASA godkjent og driver i stor utstrekning med EASA ATPL teorikurs.

Gjennom menyen til venstre vil du få en meget detaljert innføring i de fleste emner som har tilknytning til en pilotutdannelse gjennom Aviator Academy, men også mange andre temaer forbundet med en slik utdannelse. Ytterligere informasjon finnes også på skolen sin egen hjemmeside.

Informasjonen blir forsøkt oppdatert så ofte som mulig, men som du snart vil se så omfatter informasjonen veldig mange detaljer. Det er ikke alltid like enkelt å holde seg oppdatert på alle detaljene til enhver tid. Ta derfor høyde for at informasjonen kan inneholde opplysninger som ikke alltid er helt oppdatert.

Vis flere tilsvarende kurs: