Palo Alto Networks: Firewall Configur. & Management (EDU-210)Kursarrangør: Netsecurity
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Kurset går online enten over 5 hele dager eller 10 halve dager.
Varighet: 5 dager
Pris: 24.000
Neste kurs: 23.10.2023 | Vis alle kursdatoer

Live Online Training
Velg mellom å ta kurset på hele 5 dager eller 10 halve dager. For mer informasjon se https://dataequipment.no/kurs/firewall-configuration-and-management

Hva vil du lære?
I dette kurset vil du lære det grunnleggende om Palo Alto Networks Next-Generation FireWall, med utgangspunkt i en oversikt over trussellandskapet og alle teknikker for trusselforebygging som er nødvendige for å sikre et nettverk.

• Konfigurer og administrer de viktigste funksjonene i Palo Alto Networks Next-Generation Firewall.
• Konfigurer og administrer sikkerhets- og NAT-policyer for å muliggjøre godkjent trafikk til og fra soner.
• Konfigurer og administrer strategier for Threat Prevention for å blokkere trafikk fra kjente og ukjente IP-adresser, domener og URL-er
• Overvåke nettverkstrafikk ved hjelp av det interaktive webgrensesnittet og brannmurrapporter
• Instruktøren vil også vise eksempel på konfigurasjonsmigrering ved hjelp av migreringsverktøyet "Expedition".

Sertifiseringsvoucher
Kurset dekker alt innholdet som kreves for PCNSA "Palo Alto Networks Certified Network Security Administrator" sertifisering. Opplæringen inkluderer en voucher for å ta PCNSA-eksamenen gratis på et Pearson Vue-testsenter eller online.

Video-opptak på online kurs
Det er umulig å huske alt på en live-trening, så derfor blir online-kurs tatt opp og du får videoen i etterkant. Hvis du vil begynne å studere med en gang, kan vi dele videoene fra et tidligere kurs og gi tilgang til lab umiddelbart når bestillingen din er bekreftet.

Lab tilgang
Du vil ha tilgang til din egen dedikerte lab som du kan bruke ikke bare i løpet av klassen, men i hele tre måneder uten noen tidsbegrensning. Din virtuelle lab består av en klientarbeidsstasjon, en FireWall og en Extranet-server for praktiske øvelser som beskrevet i labguiden. Som en bonus, som ikke offisielt er en del av kurset, har laben ditt Expedition Migration Tool.

Forkunnskaper
Det kreves ingen tidligere Palo Alto Networks-erfaring for å ta dette kurset, men det anbefales grunnleggende kjennskap til nettverkskonsepter, inkludert ruting, switching og IP-adressering.

Kurset passer for Security Engineers, Security Administrators, Security Operations Specialists, Security Analysts og Support Staff.