Kjemi KJE1 + KJE2 - VGS - Privat / Online



Kursarrangør: Realfagshjelpen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Fra 489 pr time

Vi tilbyr undervisning én til én eller en liten gruppe, privat eller online. Tiden på videregående med mange vanskelige fag kan være utfordrende. Mange er opptatt av å lykkes på skolen og samtidig ha tid til ulike fritidsaktiviteter.

Én-til-én undervisning:
De fleste av våre VGS-elever ønsker privatundervisning med kun seg selv og en lærer. Din personlige lærer vil være en realfagsstudent med topp- karakterer og VGS friskt i minnet. I første time blir dere litt bedre kjent slik at læreren kan legge opp en plan for at du skal nå dine mål og komme inn på det studiet du vil!

Gruppeundervisning:
Har du en venn eller et søsken som også ønsker å bli bedre i realfag? Da kan gruppe- undervisning være tingen for dere! Dette er en god mulighet til å utnytte seg av individuell tilpasning til en billigere penge. Dere får tildelt en felles lærer som følger dere opp fra time til time og legger en plan for dere slik at dere når målene deres!

Nettundervisning:
Vi tilbyr én-til-én privat- undervisning på nett i alle våre fag. Bor du ikke i Trondheim, Bergen eller Oslo? Eller foretrekker du enkelheten av å få en lærer rett hjem i stua? Da er dette noe for deg! Elev og lærer møtes på nett med video og elektronisk tavle. Lærer er utstyrt med nettbrett og penn slik at alle konsepter kan bli forklart på en god måte.

Premium leksechat:
Få hjelp i matematikk raskt og enkelt over Messenger! Tjenesten er meldingsbasert, og vi sitter klare til å gi deg raske svar hverdager 15.00-20.00. Få hjelpen du trenger, når du trenger den, rett i lomma. Inkluderer inntil 7 henvendelser eller 45 minutter veiledning per uke.

Våre studentlærere har akkurat gått ut av VGS med toppkarakterer:
Alle våre lærere tar universitetsutdanning i realfag ved NTNU, UiB eller UiO. De er hardtarbeidende toppstudenter som vet hva som kreves for å få gode karakterer på VGS. Vi tror det er lettere å lære fra noen som er nærmere din egen alder, og derfor er alle våre lærere studenter med videregående skole friskt i minnet. Les mer om våre lærere!

Hjelpe deg der det passer, når det passer:
I en hektisk hverdag kan det være vanskelig å få tid til alt. Vi har en fleksibel ordning slik at det skal bli enklest mulig for deg å få tid til undervisningen. Eleven avtaler tidspunkt direkte med læreren, og man finner alltid en tid som passer.

Hos oss får eleven tildelt en fast lærer som blir kjent med eleven og kan følge opp fra time til time. Som elev kan du være trygg på at din lærer er håndplukket med hensyn på sosiale, pedagogiske og faglige evner.