Irisanalyse nivå 3A - nettkursKursarrangør: Norsk Heilpraktikerskole
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 6 timer
Pris: 695

Vi tilbyr nettkurs i irisanalyse nivå 3A - fysiske tegn videre teori og cases. Nettkurset er innspillinger eller opptak av tidligere webinarer og spilles av over nettet. Du kan se kurset så mange ganger du ønsker og vi garanterer tilgang i minst 1 år.

Kursinnhold:
• Videre teori og cases for den fysiske irisanalysen

Litt om Irisanalyse:
Irisanalyse kan hjelpe til med å besvare mange spørsmål. Gjennom flere hundre års arbeid med irisanalyse har man erfart at vår iris gjenspeiler kroppens tilstand. Øyets regnbuehinne eller iris som den også heter er helt unik for hvert enkelt menneske. Den regnes for å være like unik som et fingeravtrykk, og den er faktisk enda mer spesifikk. med dette hjelpemidlet kan vi se latente forhold i kroppen. Iris gjenspeiler tilstanden i alle organene i kroppen.

I iris vises vår genetikk i form av hvor belastet våre vev og organer er i forskjellige områder av kroppen. Irisanalyse er et meget godt verktøy for å forstå hva som er den bakenforliggende årsak til at sykdommer rammer en person. Som behandler kan du gjennom irisanalysen få mye verdifull informasjon, som sammen med en grundig anamnese avdekker årsaken til de ubalanser og sykdommer pasientene opplever.

Foreleser: Heilpraktiker Kenn Øhlenschlæger

Målgruppe for kurset:
Ale som ønsker nettkurs i irisanalyse nivå 3A

Forkunnskaper:
• For å ha utbytte av kurset må du først ta kurset irisanalyse nivå 1

Kursspråk:
• Kurset holdes på Dansk

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kurskompendium og kursbevis