Problematferd og trening hund og kattSted: Hjemme hos deg
          Hordaland, Fjell
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Avtales

Opplever du utfordringer i hverdagen med hunden eller katten? Vi kommer hjem til deg og jobber med problemet der det oppstår. Hos oss får du oppfølging helt til vi er i mål.

En atferdsutfordring er når dyret har en atferd som er problematisk for eier eller dyret selv. Vanlige utfordringer er:
- Utagering mot andre dyr eller mennesker
- Frykt for lyder
- Utfordringer med å være alene
- Gjør fra seg på feile steder
- Drar i båndet på tur
- Aggresjon mot andre
- Ressursforsvar

For å løse en atferdsutfordring er det viktig å finne årsaken bak - hvorfor reagerer dyret som det gjør. Man kommer ikke i mål ved å bare behandle symptomer.
På en atferdskonsultasjon møtes vi hjemme hos deg, dere forteller om kjæledyret og hvordan problemet har utviklet seg. Samtidig observerer atferdskonsulenten dyret i gitte situasjoner. Sammen finner vi frem til tiltak og øvelser for å nå et realistisk mål. I etterkant får dere tilsendt en rapport og tiltak/øvelser som skal jobbes med. Man har alltid muligheten til å ta kontakt ved spørsmål eller utfordringer. Oppfølgingsmøter avtaler vi etter behov.

Atferdskonsulent Kjerstin Klepsvik Vinsjansen som driver Pets in Progress er utdannet ved Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet på Ås. Hun har gitt atferdsveiledning siden 2010 og har siden det hjulpet hundrevis av dyr og eiere til en bedre hverdag. Med utdannelse som dyrepleier og mange år på dyreklinikk i bunnen får vi sett det fysiske og psykiske i sammenheng. Kjerstin er styremedlem i Norsk Atferdsgruppe for Selskapsdyr (NAS) og forplikter seg derfor til å benytte vitenskapelig gjennomprøvde metoder og følge de etiske retningslinjene satt av foreningen. For mer info se www.nafs.no

Ta kontakt uansett problemstilling, så finner vi en løsning sammen.