Hiphop & streetdance - litt øvet nivå 2 (ungdom fra 12 år)



Sted: Akershus, Skedsmo / Lillestrøm
Akershus
Kursadresse: Nesgata 2, 2004 Lillestrøm (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Torsdager kl 18:45 - 19:45
Varighet: 16 uker
Pris: 1.800

Vi tilbyr dansekurs i hiphop & streetdance på litt øvet nivå 2 for ungdom. I hiphop og street kan du forvente mye koreografi, med fokus på dynamikk, eksplosivitet og groove. Vanskelighetsgrad på koreografi tilpasses og blir tatt hensyn til, både for nye og erfarende dansere.

Hiphop:
Hiphop er den mest populære danseformen i Europa akkurat nå! Det er kule trinn og bevegelser som passer for både gutter og jenter. Hiphop er lett å lære og kan danses overalt og til nesten all slags musikk. Hiphop-dans refererer seg til dansestiler som blir danset til hiphop musikk, eller som har utviklet seg som en del av hiphop kulturen. Det som skiller hiphop dans fra andre danseformer er at danserne. Ofte ”freestyler” (improviserer), og at danserne engasjerer seg i «dance-battles».

I hiphop-klassene handler det selvfølgelig om å ha det morsomt, men også lære under konsentrasjon. Hiphop er mer enn bare en dansestil, det er også en kultur. Derfor kommer disse klassetimene til å bestå av å lære litt fra alle de ulike elementene innen hiphop. I disse klassene kommer instruktøren å gjennomgå de grunnleggende groves, foundation bevegelser og koreografier som hiphop er bygget på.

Street koreografi:
Denne klassen er beregnet mot ungdom som vil fokusere på koreografi, men også for de som vil ha en utfordring. Her får man muligheten til å øve på performance og danse med følelse og innlevelse. Instruktøren baserer kurset på mange stilarter innen Urban dans samt, inspirerte koreografier til forskjellige RnB og hiphop musikk. Nivået og innhold i klassetimene tilpasses etter elevene i klassen slik at alle får sjanse til å utfordre seg selv!

Det finnes 2 nivåer:
• Nivå 1 grunnkurs - for nybegynnere som ikke har gått på kurs før
• Nivå 2 litt øvet - for de som enten har tatt grunnkurs eller har gått hiphopkurs tidligere

Instruktører: Dilen, Rafael, Agnes og Thea

Målgruppe for kurset:
Ungdom fra 12 år og oppover som vil lære å danse hiphop & streetdance

Nivå:
• Litt øvet nivå 2

Hos oss er ALLE velkomne - uansett ferdighetsnivå og alder. NB! Har du lyst til å danse - meld deg på ett eller flere av våre dansekurs, eller stikk innom for en GRATIS prøvetime på en av våre dansekurs før du velger. All påmelding er bindene og kursavgiften refunderes ikke.