Grunnkurs - PADI Open Water DiverKursarrangør: Havsport Dykkersenter AS
Sted: Sør-Trøndelag, Trondheim
Sør-Trøndelag
Kursadresse: Kjøpmannsgata 41, 7011 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Se kursbeskrivelse
Varighet: 7 ganger
Pris: 6.950

Vi tilbyr grunnkurs - PADI Open Water Diver. Dykkerkurs hos Havsport Dykkersenter er lagt opp med mest mulig komfort, faglig utbytte og personlig oppfølging for deg som elev. Vår profesjonelle stab av erfarne dykkeinstruktører og dykkeledere gjør alt for å gi deg det beste utgangspunktet som dykker!

Et grunnkurs hos oss består av følgende tre hoveddeler: Teori, bassengdykking og sjødykking.

Teoriundervisningen:
Gjennom et pedagogisk og spennende undervisningssystem legger vi et godt fundament for den teoretiske delen av dykkingen. Undervisningen følger boken PADI Open Water Diver Manual og gjør at du som elev enkelt kan forberede deg til hver leksjon.

Undervisningen holdes i nyoppusset klasserom hvor våre erfarne instruktører gir deg den beste kursopplevelsen med moderne AV-utstyr. Vi benytter det nyeste innen multimedia og DVD på våre kurs.

Teoriundervisningen har 3 hovedelementer: Først skal man lese/studere på egen hånd før kurskveldene: instruktøren vil så undervise og utdype det man har lest og sett på film. Avslutningsvis går man igjennom noen spørsmål for å forsikre seg om at du som elev har forstått alt. Undervisningen er grundig og fokuserer på at man etter endt teoriundervisning skal ha et forsvarlig kunnskapsnivå. Teoriundervisningen avsluttes med en prøve.

Bassengdykking:
Et viktig element i utdanningen din som dykker er bassengtrening. Denne gir deg et godt grunnlag for å kunne mestre øvelser i sjøen senere. Vi har valgt å leie norges beste innendørs basseng, PIRBADET i Trondheim, som har en maksdybde på 4 meter. Ved god dybdetrening allerede i bassenget vil din opplevelse og dine ferdigheter bli langt bedre og du vil føle deg trygg når vi skal gjennomføre sjødykkingen.

Sjødykkingen:
I sjøen skal vi praktisere det vi har lært tidligere i kurset. Hovedfokus på sjødykkene er SIKKERHET og OPPLEVELSE. Dykkene vil ofte foregå fra båt, noe som gir deg en trygg og god opplevelse fra første stund. Båtdykkene gir oss en fleksibel løsning slik at vi kan variere dykkermål alt etter vær og vind. Under disse dykkene benytter vi vår gule dykkerbåt "TRIMIX". Dette er den samme båten som benyttes på våre faste dykkerturer.
Du er nå en PADI-dykker :-)

Øvrig informasjon:
Møt opp i god tid før undervisningen, ta med deg badetøy , shorts og t - skjorte el. badedrakt til bassengtreningen. Til sjødykkene må du ta med deg langt ullundertøy, superundertøy el. lignende. (Må være tettsittende) Ta også med deg noe å drikke, helst vann.

ABC pakke er personlig utstyr og består av: maske, svømmeføtter, snorkel og hansker. Pakkene tilbys i flere varianter og til ulike priser. Her vil din instruktør, sammen med butikkpersonale, hjelpe deg å velge riktig ABC-pakke.

Aldersgrense:
Aldersgrensen er 15 år (mellom 12 og 15 år gir junior-sertifikat).

Forhåndsavtale:
Alle under 18 år må ha foreldres/foresattes underskrift før første bassengdykk.

Legeundersøkelse:
Vår dykkelege, som selv er aktiv dykker, vil foreta obligatorisk legeundersøkelse før første bassengdykk. Denne undersøkelsen koster kr. 500,-. Din fastlege kan også foreta denne legeundersøkelsen ut fra godkjent legeskjema.

Følgende hindrer deg fra å bli sportsdykker: Epilepsi, sukkersyke, graviditet, og astmatiske plager som krever at du går på medisiner. Hvis legen ikke finner eleven skikket til dykking, refunderes kr. 2000.- av totalt innbetalt kurspris. Det er i Norge pålagt med legesjekk før undervisning under vann. Denne kommer i tillegg og koster kr 500,-. Vår dykkelege møter hos Havsport første kursdag.

Samlinger 2022:
09.03 Onsdag 17:00 – 20:00 Havsport Teori /Lege/ ABC-utstyr
14.03 Mandag 17:00 – 21:00 Havsport Teori + Eksamen
16.03 Onsdag 17:00 – 22:00 Havsport Basseng
17.03 Torsdag 17:00 – 22.00 Havsport/Høvringen Basseng
19.03 Lørdag 09:00 – 15.00 Havsport/Høvringen Sjødykk 1 & 2
20.03 Søndag 09:00 – 15.00 Havsport/Høvringen Sjødykk 3 & 4
26.03 Lørdag 09:00 – 14.00 Havsport/Høvringen Sjødykk 5 & 6

Vis flere tilsvarende kurs: