Grafisk forkurs - nettkursSted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: 09.00 - 15.00
Varighet: 1 dag
Pris: 4.990

Vi tilbyr grafisk forkurs som nettundervisning. Grafisk forkurs er et spesialkurs for dem som ønsker å gå et kurs i InDesign, Photoshop eller Illustrator, men som er usikker på om de har tilstrekkelige forkunnskaper. Kurset kan også bidra til å kurere folk som lider av et snev av dataskrekk!

Kursinnhold:
• Åpne, redigere, lagre og lukke dokumenter
• Bruke menyer, vinduer og dialogruter
• Bli kjent med verktøykassen, kontrollpanelet og øvrig bruk av panelene i Creative Suite
• Typografisk tekstbehandling tilpasset programmene i Creative Cloud
• Hva er rammer, bokser og ruter - Hva er skrifter, fonter og skriftsnitt - Hva er streker, former og baner - Hva er punkter, pixler og pica.
• Hva er arbeidsoppgavene til Photoshop, InDesign og Illustrator - hva har programmene til felles og hva er de særlig gode til å gjøre.
• Adobe Bridge og Adobe Acrobat, hva skal vi med dem

Hvorfor velge dette kurset:
Den grafiske verden består av en lang rekke teknikker, prosesser og fagbegreper som kan virke fremmede og til og med skremmende på dem som ikke er kjent med dem. For å gjøre grunnkursene våre mer tilgjengelig for alle, har vi laget en heldags innføring i grafisk databruk der alle begreper og teknikker får sin forklaring og deltakerne kan få «ta og føle på» verktøyene uten noen som helst krav til forkunnskaper. Du vil også få en oversikt over de ulike programmene i Adobe Creative Cloud, og på den måten ha en god forståelse for nøyaktig hvilke oppgaver som best lar seg løse med de ulike dataverktøyene.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursbevis og diplom

Målgruppe for kurset:
Kurset retter seg mot personer som ønsker å gå et grunnkurs i InDesign, Photoshop eller Illustrator, men som er usikker på om de har tilstrekkelige forkunnskaper.

Forkunnskaper:
• Her kreves egentlig ingen andre forkunnskaper enn at du vet hvordan man skrur på pc-en og starter programmer.

Programvare og maskin:
Versjon: Creative Cloud (CC). Kurset følger du fra din egen PC fra hjemmekontor eller arbeidsplass (eller der du måtte ønske). Vi anbefaler deg å ha en stor skjerm (eller to skjermer), slik at du har plass til å følge kurset, samtidig som du kan bruke programvaren. Forøvrig må du ha InDesign, Photoshop og Illustrator installert hvis du ønsker å følge kurset aktivt.