Gitarkurs (barn, ungdom og voksen)



Kursarrangør: Nordstrand Kulturskole
Sted: Kastellet skole og Munkerud skole
          Oslo
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Vi tar inn nye elever hele skoleåret. Ta kontakt for å avtale time.
Varighet: 30 minutter
Pris: 385

Vi tilbyr timer i klassisk gitar og el-gitarkurs for barn og ungdom. Individuell eller gruppeundervisning fra alder 7 år. Elever kan velge å ha lengre time enn 30 minutter, se kulturskolens hjemmeside for nærmere informasjon om kurspriser.

Når kan barnet begynne med gitar? Modenhet handler mye om barnets natur, og i særdeleshet tålmodighetsevne.Vi har erfart at de yngste elevene kan ha vanskeligheter med gitar som instrument, da det krever en viss styrke i fingrene, og det kan være vanskelig holde en akkord og skifte mellom akkorder, derfor jobbes det i mange uker med løse strenger, synge og klappe til. Så lenge barnet har riktig størrelse på gitaren kan barnet begynne å spille fra alder 7 – 8 år.

Vi tilbyr timer i klassisk gitar og el-gitar. Våre gitarlærere har ulik musikalsk bakgrunn fra klassisk gitarspill og rytmisk/jazz, tango og rock. Elevene hos oss får en nyttig musikalsk opplæring i ulike genre. Etterhvert som eleven kommer opp på et visst ferdighetsnivå, teknisk og musikalsk, vil eleven kunne få tilbud om timer hos gitarlærer som har den beste kompetanse, innenfor den musikkstilarten eleven ønsker fordype seg. Kulturskolen tar opp nye elever hele året.

Instrument:
Ved kjøp av egen gitar er det viktig å velge riktig størrelse: 1/2 størrelse for de minste, 3/4 størrelse fra 7 - 8 år, og vanlig størrelse fra 11, 12 års alderen. Størrelse på gitaren vil være individuelt, dette er kun ment som retningsgivende. Vi anbefaler nylonstrenger. Våre gitarlærere vil kunne gi råd til nybegynnere som ønsker begynne med el-gitar. Noen ganger ser vi at det kan være lurt å starte med akustisk gitar, men dette vil være individuelt. Har du spørsmål og råd ved kjøp av instrument send oss en mail.

Merk:
Vi tar opp nye elever hele året. Elevene betaler fra den dato eleven starter. Kursbinding ut semesteret.

Målgruppe for kurset:/b>
Barn, ungdom og voksne som ønsker å lære å spille klassisk gitar eller el-gitar.

Kursmateriell:
Eleven kan låne gitar de 2 første prøvetimene.
Følgende inngår i kursavgiften:
Individuell time/ gruppetime, elevkonsert, samspillgrupper.

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Nordstrand Kulturskole har hjulpet meg veldig mye innenfor det musikalske med flinke lærere, gode timer, tips og spillemuligheter.
Gitarelev Hans Kristian Nordin.

Vis flere tilsvarende kurs: