Firewall: Improving Security Posture (EDU-214) - online



Kursarrangør: Netsecurity
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 15:00 - 19:00
Varighet: 5 kvelder
Pris: 17.500
Neste kurs: 10.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr onlinekurs om Firewall: Improving Security Posture and Hardening PAN-OS (EDU-214). Brannmuradministratorer står nå overfor utfordringen med å identifisere skadelig programvare som allerede har infisert nettverket.

Innhold:
Dette kurset tar for seg hvordan man effektivt sikrer bedriftens nettverk ved å utnytte potensialet som ligger i Next Generation FireWall. De fleste brannmurinfrastrukturer har blitt migrert fra en eldre brannmur. Imidlertid beskytter en slik migrering ikke nettverket, da det mangler riktig oppsett av alle trusselforebyggende teknikker som tilbys av Next-Generation FireWall.

Implementering av security best practices kan være en alvorlig utfordring, da det ofte er vanskelig å identifisere hvor du skal begynne og hvilken kombinasjon av best practices som er tilstrekkelig for miljøet. På kurset "FireWall Security Best Practices and Threat Prevention" (EDU-214) lærer man derfor ikke bare security best practices, men også metodene for å anvende dem effektivt med minimal innvirkning.

Du vil lære å:
• Fastslå hvor effektiv dine gjeldende sikkerhetspolicyer er
• Utvikle workflows for å administrere sikkerhetsinnstillinger
• Endre eksisterende policysett for å implementere security best practices
• Overvåke nettverkstrafikk ved hjelp av et interaktive webgrensesnitt og brannmur-rapporter
• Benytte verktøy som BPA-verktøyet for å forstå ditt miljø ytterligere

Video-opptak:
Det er umulig å huske alt på en live-trening, så derfor blir online-kurs tatt opp og du får videoen i etterkant. Hvis du vil begynne å studere med en gang, kan vi dele videoene fra et tidligere kurs og gi tilgang til lab umiddelbart når bestillingen din er bekreftet.

Lab-tilgang i 3 måneder:
Du vil ha tilgang til din egen dedikerte lab som du ikke bare har tilgang til i løpet av kurset, men i hele tre måneder uten tids- eller bruksbegrensning. Din virtuelle lab består av en klientarbeidsstasjon, en FireWall, en Extranet Server og Expedition migration toll for praktiske øvelser beskrevet i labguiden. Som et tillegg har laben også Minemeld.

Omfang:
• Nivå: Middels
• Varighet: 5 dager
• Plattform support: Palo Alto Networks Next-Generation FireWalls running PAN-OS operating system
• Format: Instruktørledet kurs og hands-on lab levert enten som live online opplæring eller klasserom (bedriftsinternt på forespørsel).

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for Security Engineers, Security Administrators, Security Operations Specialists, Security Analysts og support.

Forkunnskaper:
• Det er anbefalt å ha gjennomført Firewall Essentials: Configuration and Management (EDU-210).
• Det er også en fordel å være være kjent med grunnleggende sikkerhetskonsepter og ha erfaring med andre sikkerhetsteknologier (IPS, proxy og innholdsfiltrering).

Sertifisering:
Kurset er ikke knyttet til noen Palo Alto Networks-sertifisering