Enkle gullsmedteknikker og smykkedesign, helgekurs



Kursarrangør: KGD - kaja gjedebo design
Sted: Kunstnerboligene på Bøler
          Oslo, Østensjø
Kursadresse: Nøklesvingen 6, 0689 oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag 17:30-21 lørdag 10-16 søndag 10-15
Varighet: 3 dager
Pris: 5300

Smykkekurs og gullsmedteknikker. Du vil lære enkle teknikker som saging og lodding og jobbe med plate og tråd og lage et eller to smykker i sølv.

Innhold:
Gjør deg klar for en intensiv, morsom og kreativ helg! Helgekurset er for deg som vil lære deg ulike gullsmedteknikker slik at du kan lage egne smykker. Du vil lære om de ulike maskinene og håndverktøyene vi bruker, samt enkle teknikker som saging, filing og lodding av plate og tråd. Felles lunsj med nybakt brød!

Kursholder:
Kaja Gjedebo er utdannet innenfor møbelsnekring, møbeldesign og smykkedesign, ved Edinburgh College of Art og har drevet eget smykkedesignfirma siden 2002. Hun designer for det tyske smykkemerket Bastian-Inverun og holder også kurs på Raulandsakademiet og Munch vgs.

Vi er i mitt atelier i Kunstnerboligene på Bøler som ligger ved Østmarka utenfor Oslo. Lett tilgjengelig enten med t-bane eller bil, men huset er fullt av trapper. Ta kontakt om du lurer på noe på post(at)kgd.no

Målgruppe:
Helgekurset er for deg som vil lære å lage smykker i sølv, og å utvikle dine kreative ideer gjennom tegning, modellering, klipp og lim.

Forkunnskaper:
Du trenger ikke utstyr eller erfaring.

Kursmateriell:
Kaffe, te, verktøy og materialer er inkludert i prisen