ECO-PRINT , I kursholders hage i Moss, The ArthubKursarrangør: The Arthub
Sted: The Arthub, kursholders hage, Moss
          Østfold, Moss
Kursadresse: Dyreveien 149, 1525 Moss (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 11 - 16 begge dager
Varighet: 10 timer
Pris: 2400
Neste kurs: 09.08.2022 | Vis alle kursdatoer

Har du lyst til å lære Eco-print eller har du begynt med det og trenger litt mer påfyll rundt temaet? The Arthub tilbyr Eco-print weekend og dag-kurs i kursleders flotte og innholdsrike hage i Moss. På kurset vil du lære om de grunnleggende teknikker og prosessen.

Innhold:

Dag 1 starter vi med ECO-printing på papir, det gir en raskt og spennende opplevelse av trykkingen. Gjennom dagen vil kursholder gå gjennom forskjellige måter å gjennomføre trykkingen på og hun deler av sine egne erfaringer. Iløpet av dagen vil også tekstilen, som vi skal bruke dagen etter, bli klargjort.

Dag 2 skal vi jobbe med ECO-printing på tekstil: silke og bomull. Etter en gjennomgang skal du selv starte med trykkingen, kursholder veileder deg underveis. Her kan man prøve ut og eksperimenter, gjerne med flere trykk over hverandre eller trykke på egne medbrakte tekstiler.

Målgruppe: Her er det ikke behov for tidligere erfaring bare nysgjerrigheten og gleden med å lære noe nytt. Kurset holdes i kursholders egen vakre hage med mange flotte planter og blomster å ta av.

Materialer:
Materialer og utstyr som trengs til kurset er inkludert i kursavgiften.

Hva må kursdeltaker holde selv:
Notatbok og noe å skrive med.
Hvis du vil kan du ta med egne hvite tekstiler du vil prøve å trykke på på søndag
En god lunsj (kl. 13:00) og masse godt humør

Om kursholder:
Britt Knoff har en 2-årig billedkunstutdanning ved Nydalen Kunstskole, Oslo, og en 3 årig kunstutdanning ved DTK, Det Tverrfaglige kunstakademi, Bærum. Hun driver med kurs-hold innenfor flere temaer ved siden av sin egen kunstneriske virksomhet. Gjennom undervisningen ønsker hun å gi eleven gleden og inspirasjonen, selv får hun mye inspirasjon og energi fra elevene som påvirker hennes eget arbeide.


Omtale av våre kurs:

Bente Scott Amundsen: ECO-printkurs, oktober 2021
Et veldig inspirerende, levende, spennende og kreativt kurs! Med stor produksjon!! Trykkene er også fine å jobbe videre med på ulike måter. Jeg opplever Eco Print som et dypdykk i naturens energier!!
Mvh Bente ??

Nina Laudal: Sommerkurs maleri, juli 2021
Supergod kursleder og godt lokale å arbeide i, sentralt beliggende i Sarpsborg sentrum. Storkoste meg, og gleder meg til flere kurs hos The Arthub!

Heidi Augustson: Sommerkurs maleri, juli 2021
Storkoste meg på sommerkurs hos Britt. Veldig lærerikt og svarte mer enn nok til forventningene. Jeg er snart tilbake på nytt malekurs.

Vis flere tilsvarende kurs: