Brannvernkurs med slukking - Bedriftsinternt



Kursarrangør: Trygghet i Fokus AS
Sted: Bedriftsinternt - i kundens egne lokaler
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 - 3 timer
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs om brannvern med avsluttende praktisk slokking over 2 eller 3 timer. Disse kursene har som mål å tilføre deltagere den kompetansen som er nødvendig for å kunne slukke en brann i startfasen, og å forstå betydningen av forebyggende arbeid.

Disse kursene har som mål å tilføre deltagere den kompetansen som er nødvendig for å kunne slukke en brann i startfasen, og å forstå betydningen av forebyggende arbeid, som i neste omgang hindrer at en brann oppstår gjennom tiltak som gjøres i forkant. Kurset bidrar også til å gi deltagere grunnleggende kompetanse i brannvern generelt, og har blant annet følgende innhold:

Grunnleggende brannteori, utvikling av brann, ulike slokkemidler med fordeler og begrensninger, rutiner ved brann, hva dere kan forvente av brannvesenet og hva brannvesenet forventer av dere, brannårsaker, forebyggende tiltak, organisatoriske tiltak, holdninger og bevisstgjøring og HMS. Kurset tilfører den enkelte deltager nødvendig kompetanse, som gjør at han/henne vil kunne mestre en mulig brannsituasjon, og forstår betydningen av å tenke forebyggende arbeid gjennom dagen, som igjen vil kunne hindre et branntilløp.

Brannvernkurs med slokkeøvelse:
Praktisk slokking vil være med et skumapparat og brann i et propankar, hvor deltageren slukker brannen med skumapparatet. Det vil være en nøye gjennomgang i forkant av den praktiske øvelsen, og fortløpende evaluering av hver deltager etter øvelsen.

Forkunnskaper:
Ingen

Målgruppe:
Alle

Vis flere tilsvarende kurs: