Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1Sted: Qross Kurssenter AS
          Oslo, Helsfyr
Kursadresse: Østensjøveien 36, 0667 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 7.850
Neste kurs: 11.11.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr Adobe Photoshop Grunnkurs - Modul 1. Kurset gir en grundig innføring i de grunnleggende funksjonene i programmet, det uten tvil ledende verktøyet for digital bildebehandling.

Vi er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter. Meld deg på kurs og lær av våre sertifiserte instruktører.
Hvorfor velge dette kurset i Adobe Photoshop?
 • Du vil lære å behandle og forbedre digitale fotografier og forberede dem for bruk på trykk og på web ved hjelp av Adobe Photoshop.
 • Lær om de ulike bildefilformatene og forstå begreper som "oppløsning" og "megapixel".
 • Du får trening i grunnleggende montasjeteknikker og verktøy for retusjering av fotografier.
Kursinnhold:
 • Bli kjent med arbeidsområde, menyer og paneler
 • Grunnleggende bruk av de viktigste verktøyene
 • Organisere bilder og grafikk med Adobe Bridge
 • De ulike markeringsverktøyene
 • Jobbe med lag
 • Jobbe med digitale fotografier
 • Jobbe med fotomontasjer og retusjering
 • Tilpasse arbeidsområdet
Adobe-sertifisert instruktør

Kurset holdes med Adobe-sertifisert instruktør. Instruktøren har mange års erfaring som instruktør og konsulent innen Adobe programvare.

Målgruppe for kurset

Kurset retter seg mot personer som ønsker en grundig innføring i Adobe Photoshop. Du vil lære å behandle og forbedre bilder, montasjeteknikker, verktøy for retusjering av fotografier m.m.

Forkunnskaper:
Kurset krever ingen forkunnskaper utover alminnelig kjennskap til arbeid med Macintosh eller Windows (mus, menyer og vinduer). Kurset er basert på den engelskspråklige utgaven av Photoshop Extended.

Kursmateriell

Lunsj, kursdokumentasjon, kursbevis og diplom.

Uttalelser

"Jeg er godt fornøyd med kurset i Photoshop modul 1, med kursholder Nils. Han var flink til å formidle samt hadde en stor "pasjon" for faget og programmet Photoshop. Gøy å treffe andre hyggelige folk på kurset også, samt få høre litt om deres bakgrunn og erfaringer innenfor fagfeltet. Jeg var den eneste som var der med ren fotografi bakgrunn og skulle ønske at kurset av den grunn var mere knyttet opp mot fotoredigering. Mye av det som ble gjennomgått hadde en større relevans for de som jobber med bilder på trykk, magasiner, blader etc. Fine lokaler og flott med lunch, samt at de har byens hyggeligste ansatt/kontordame der, nemlig Helle og som var meget hjelpsom."
- Jan Arneberg, fotograf

"Svært godt fornøyd med begge kursene. Forventningene ble innfridd. Kursleder Nils med sin enorme kunnskap og sitt engasjement bidro til at disse fire dagene ble svært vellykket."
- Jan Espen Aronsen, AS Vinmonopolet

"Jeg er veldig fornøyd med kurset. Før jeg kom hadde jeg bare brukt Photoshop Elements, og var litt usikker på om jeg skulle velge dette kurset eller det med Elements. Jeg angrer ikke på at valget falt på Photoshop :) Nå har jeg mange flere valgmuligheter enn med Elements, og kan å bruke mange av dem. En veldig flink og tålmodig instruktør. :) Det må til, når jeg ikke er så tålmodig ved bruk av slike programmer selv."
- Tove Holter

"Veldig fornøyd både med det faglige og kursinstruktør. Hallvard er kjempeflink, og gjorde en super jobb :-)"
- Nina Cathrine Engum, Nets Norway AS

"Kurset var akkurat hva jeg hadde behov for som relativ nybegynner! Jeg hadde kjennskap til Photoshop fra før og kurset ga meg alle AHA-opplevelsene jeg trengte på de tingene jeg lurte på. Nå er det bare å praktisere."
- Kirsten Lundem, Øvre Romerike Avfallsselskap IKS.

"Hei og takk for et fantastisk grunnkurs i Photoshop. Kurset sto til forventningene og instruktøren synes jeg var meget god pedagogisk. Det virket som han fulgte opp behovene til alle deltagerne og loset oss gjennom de grunnleggende funksjonene i Photoshop på en veldig god måte."
- Terje Slungaard, Felleskjøpet Agri SA

"Photoshop-kurset var bra og det har åpnet seg en helt ny verden, så ja, kjempe bra kurs og jeg skal ta flere :-) Kommer til å anbefale folk jeg kjenner til å ta kurs hos dere."
- Thor Harald Hellum, Kuldeagenturer AS

"Dette var et flott kurs takket være kursleder. Han var kjempegod på Photoshop, veldig lett å spørre og utrolige tålmodig med oss. Antallet deltakere var også perfekt."
- May Brantenberg, Kommunesektorens Organisasjon

"Bra kurs :-)"
- Jeanette

"Var meget fornøyd med grunnkurset i Photoshop forrige uke - lærte masse og øver nå flittig :)"
- Annette Ruud, Weifa AS

"En veldig inspirerende og dyktig kursleder."
- Eli Kyrkjebø

"Jeg er veldig fornøyd med kurset å er veldig takksam for at man i tilegg fikk bok med tilhørende oppgaver. Boken har vart til stor hjelp både for repetering av oppgaver og videre utvikling. Instruktøren som holdt kurset var veldig bra, han tok seg god tid med var enkel elev som trengte hjelp til sine spørsmål. Hom har i tilegg var behjelpelig via telefon i ettertid. Så på en skala fra 1 til 10 så blir det en 10er for dette kurset :-)"
- Ann Larsson, Maxi Import

"Qross kan på det varmeste anbefales til enhver som søker kunnskap om Adobeprogrammene, og om Web, design og bildebehandling generelt.
Etter å ha deltatt på både Photoshop, Flash og Dreamweaver kurs er jeg nå supermotivert for å ta fatt på både de oppgaver jeg hadde ønske om å løse før kursene og til å "strekke strikken" ennå litt lenger... :-)
Deres imponerende utvalg av alle gode foredragsholdere tilpasser kursene til deltakernes behov, ønsker og forutsetninger på en engasjerende og "hands-on" måte som inspirerer til eksperimentering videre med programmene."
- Martin Hundstad

"Photoshop grunnkurs: Kurset var veldig bra, passe antall deltagere og flink pedagogisk kurs-leder!"
- Anette Ellis, Arkitektfirmaet C.F. Møller Norge AS